divendres, 1 d’agost de 2008

EducaThyssen: un raconet al museu Thyssen per a descobrir l'art

Escena de playa, Homer (1869). Aquesta és una de les postals electròniques per a enviar als nostres amics i amigues.


Si volem fomentar el gust per l'art res millor que des de ben menuts visitar els museus, a més de llegir llibres i àlbums il·lustrats. Podem aprofitar les vacances per a gaudir de l'art amb els xiquets. Però tal vegada estem lluny dels grans museus i aquesta tasca plaentera no la podem realitzar. Doncs també des de asa podem fer una passetjada virtual que a la vegada siga educativa.

Pequeño Thyssen és un raconet virtual infantil, del museu Thyssen-Bornemisza, que està adreçat als xiquets. Una web atractiva i molt didàctica on podem diferents apartats:
-Explora: jocs sobre arts, dibuix, il·lustració

-Crea: manualitats molt originals

-Galerías de arte infantil: on podem veure il·lustracions del xiquets i, a més, podem crear-ne i enviar-les

-Aventura en el Museo Thyssen-Bornemisza: és l'apartat més interessant. Es tracta d'una aventura en Flash en la que acompanyem a Guido a descobrir al senyor de les ombres, un personatge molt malvat que vol enfosquir els quadres del Museu. Un joc que ens ajuda a veures les pintures amb una mirada especial.
A més podem enviar postals electròniques als amics i familiars, tot un xollo!

I si podeu... doneu-se un tomb pel museu, tenen també activitats especials adreçades a xiquets i joves.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació. La propera setmana d'agost viatjo a Madrid amb els nens i aprofitarem per donar un tomb per l'espai infantil del museu, després de jugar a casa virtualment en la seua web.
petons
Lidia Escrivà, Barna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...