dissabte, 4 de juliol de 2009

Gato y pez: un llibre il·lustrat per a xiquets, de Neil Curtis


Gato y pez és un llibre de Joan Grant magníficament il·lustrat per Neil Curtis (Melbourne, Austràlia, 1950-2006) que edita Libros del Zorro Rojo. El llibre va adreçat, especialment als més menudets que encara no saben llegir, però tant la història com les il·lustracions són tan boniques que agradarà a totes les edats. L'acoplament entre l'escriptor i l'il·lustrador és molt forta, semblant un àlbum il·lustrat.

Dos animals ben diferents, de vegades condemnats a formar part de la cadena alimentària, però que en aquest cas estan units. És la història d'amor entre un gat i un peix que quan es coneixen van compendre que venien de mons molt diferents, però a cadascú li agrada l'aspecte de l'altre i prompte descobreixen un lloc on viure tranquils.

Un àlbum il·lustrat que ens parla de la diferència i de la força dels sentiments, ambdòs temes són importants per a l'educació intel·lectual i emocional dels xiquets. Les impressionants il·lustracions són en blanc i negre, amb formes rodones i traç gruixuts, fetes ambi tinta, retre homenatge a la clàssica tradició del gravat. Capturen immediadament l'atenció del lector. Molt originals i lúdiques.


Un molt bon llibre de lectura per aquest estiu. Us el recomanem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...