dijous, 6 d’agost del 2009

Collage Machine: per a jugar els xiquets a fer collages


Sempre es divevertit fer collages. Una activitat creativa i que presta, en aquests dies de vacances, a realitzar-se en família. Ja sabeu que per a fer un collage podem utilitzar tot tipus de material i que el seu contingut pot ser d'allò més variat.


Doncs també podem fer-ho en suport digital, amb un programari senzill: Collage Machine és el seu nom i està dins de la zona d'art infantil de la National Gallery. Podem fer amb objectes, imatges, formes, números... un collage com el que nosaltres hem fet dalt. El botons ens permeten triar, fer més grans o xicotes, moure, fer una trasparència, rotar... Després podem imprimir-ho, passar-ho a un programa com el "paint" i guardar-ho, o comartir-ho amb els amics per correu electrònic, o també passar-ho nosaltres després a format paper. Per al més menudets hi té la possibilitat de donar-li al botó "auto" i van generant-se diferents collages.
Hi ha una altra versió del mateix programari, el Collage Machine II, que fa el mateix que l'anterior, però que té altres formes i imatges.
Proveu-ho! Ja sabeu que aquests programaris són fantàstics per a iniciar als xiquets en les noves tecnologies i deixar que la seua creativitat vaja creixent.


2 comentaris:

Alejandra Acosta ha dit...

Es maravilloso!!!
Lo probé... se demora un poco en cargar, pero luego puedes crear o que quieras, es un muy buen dato para los que tenemos niños motivados por el arte.
Como simpre led dejo un gran zabrazo desde Chile.
Me han hecho sonreir esta mañana...

Sàlvia ha dit...

Me encanta que compartas este recurso con tus hijos. Creo que la creatividad y las nuevas tecnologías no estan reñidas, al contrario; como también creo que es desde pequeños y en família, donde se dan los primeros pasos en la lectura y en la creatividad.

Debajo del post, donde estan las "etiquetas", pincha en "il·lustració i noves tecnologies" donde encontrarás más programas para jugar.

Besadetes, Ale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...