divendres, 14 d’agost del 2009

Mara Sicca: dones, mujeres, mulheres, women, femmes, donne, frauen

 


Ens ha agradat descobrir aquestes dones, de grans corbes, vestits acolorits i tímid somriure, que d'una manera desenfadada semblen models posant davant de l'artista. Totes aquestes il·lustracions són de l'artista brasilera Mara Sicca. Aquestes formes femenines, sensuals, ens recorden un tant a les dones de Botero. Mara és una molt bona il·lustradora, que a més també té escultures i figures de porcel·lana.

Ara que la publicitat ens bombardeja contínuament amb la figura femenina que se'ns imposa, dones esquel·lètiques que semblen perxes de filferro, tot a cop de passar fam i "retalla i pega" de bisturí, excloent amb premeditació totes les siluetes que passen de la talla 38... és una alegria trobar-se amb aquestes il·lustracions. És important que als ulls dels xiquets arriben també aquests models, que diversifiquem.
 
Felicitacions a la il·lustradora! Ens agrada per la seua tècnica, pels colors que utilitza -que omplin la il·lustració de vida- i per la seua temàtica trencadora respecte a la figura femenina. 
 
 
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...