dimecres, 16 de desembre del 2009

Dos llibres il·lustrats per Lucía Serrano: El día que olvidé cerrar el grifo i ¡Yo quiero una mascota!


Doneu-li una ullada al blog de Lucía Serrano, Kukadellum.


Hui us volem recomanar dos llibres il·lustrats, per als primers lectors, que són d'una jove il·lustradora madrilenya, Lucía Serrano, de la que si podem assegurar que l'any 2009 li ha anat rodat.

Aquest any ha guanyat, amb ¡Qué niño más lento!, el XIII Concurso de álbum Ilustrado "A la orilla del viento" convocado por Fondo de Cultura Económica, un dels guardons d'il·lustració més preats. L'obra serà publicada per FCE.

Il·lustració del llibre ¡Qué niño más lento!, de Lucía Serrano


També ha estat guardonada amb el primer premi del I Certamen Internacional de Álbum Infantil Ilustrado "Princesa de Éboli" -2008- que convoca l'Ajuntament de Pinto en col·laboració amb l'editorial Anaya, per El día que olvidé cerrar el grifo, que ja s'ha editat i que aprofitem per a recomanar-vos. La narració, textual i visual, destaca per la seua originalitat. Tot comença un bon dia en que a Jaime se li oblida tancar l'aixeta de l'aigua desprès de dutxar-se i... tot canvia al seu voltant... o no? Un llibre amb molta imaginació que us recomanem per als prelectors i primers lectors.


Acaba de publicar, en l'editorial Thule, el llibre ¡Yo quiero una mascota!, un història on la caboderia d'un xiquet cedeix davant de les dificultats que se li plantegent i acaba cedint d'una manera molt original. Un àlbum il·lustrat que també us recomanem.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Como nos gusta esta ilustradora!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...