dimecres, 9 de desembre del 2009

Un mundo de mamás / Un món de mares: llibre especials per a fills espavilats i mares


De mamás hi ha de molts tipus i, de vegades, és interessant fer una classificació: mamás de xocolate, mamás bicicleta, mamás tren, mamás sirena, mamás caputxeta... mamás, totes en una i una en totes. De que parlem? Doncs del llibre Un mundo de mamás / Un món de mares de Marta Gómez Mata i il·lustracions de Carla Nazareth; una obra que magníficament ha publicat l'editorial Comanegra.

Aquest és un àlbum il·lustrat al voltant de la maternitat, a la vegada que una revisió del paper tradicional de la mare. A través de 25 tipus de mares podem anar veient com són i que fa de les mares uns éssers extraordinaris, mescla de bombó de xocolate, màgia de fada, calidesa musical, pinzellades de color,... Amb un text poètic, cadascuna de les mares és presenta a doble pàgina acompanyades d'unes il·lustracions i colorit, que li dona Carla Nazareth, que arrodoneix el text.

Un preciós regal nadalenc, per a fer obrir els ulls als fill i per a homenatjar a les mares i a les mares dels pares. Fantàstic per a tothom! Molt recomanable!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...