dijous, 25 de març del 2010

100 Coses que es poden fer amb el llibre / 100 Cosas que se pueden hacer con los libros


Fa ja un temps varem realitzar a la Biblioteca de Cocentaina una activitat que varem titolar Què fer amb el llibre? / ¿Qué hacer con el libro? Estava adreçada a xiquets i joves i es tractava d'imaginar-se i dibuixar què podiem fer amb un llibre, a més de llegir. Els resultat van ser sorprenents: llibre-cossiol, llibre-sol, llibre-escala, llibre-barret, llibre-paraigües, llibre-ventall, llibre-vestit, llibre-flor, llibre-ordinador, llibre-llit (la nostra imatge representativa al Facebook és un llibre-llit), llibre-vaixell i un llarg etcètera. La imaginació al poder!

Ara ens ha sorprès trobar esta mateixa iniciativa en la web, en una llibreria italiana, Centostorie. Ens proposa que imaginem 100 coses que es poden fer amb els llibres. Tanquem els ulls i imaginem... jo faria (ens agradaria que ens deixareu testimoni de tot allò que imagineu en l'apartat de comentaris).

100 Coses que es poden fer amb el llibre / 100 Cosas que se pueden hacer con los libros / 100 Cose che poi fare con libri / 100 Choses que vous pouvez faire avec les livres / 100 Things you can do with the books / 100 Coisas que você pode fazer com os livros 












7 comentaris:

sw ha dit...

LIndo!! Obrigada por esta partilha.

Anònim ha dit...

Felicitats pel bloc. Us seguim habitualment. Us voliem dir que a la Biblioteca de Banyoles, fa dos anys, vam fer una exposició titulada Els llocs on llegim en què tots els usuaris i usuàries que volien podien presentar dues fotografies sobre els llocs on llegien. Va ser xulo i divertit: sota un arbre, a la banyera, al vàter, estirats a la platja, etc...

Anònim ha dit...

Con todos lo libros que hemos leído, haríamos un puente que cruzaría rios y hasta mares para acercarnos a otras gentes y culturas.
Un beso

Blogmaníacos ha dit...

100 cosas que se pueden hacer con los libros: ¡CRECER! (yo soy muy pequeñita),en el sentido literal (puedes ponerlos para alzarte del suelo y hacerte una foto en la que salgas más igualada con tu pareja), o en el sentido figurado, por supuesto.

Estupenda entrada.

Besos.

angelina maria pereira ha dit...

Com um livro podia fazer uma caixinha de tesouros cuja chave só eu guardava!
Adorei este desafio à imaginação e criatividade!!

nacho ha dit...

Hola me gusta mucho tu blog por eso me he hecho seguidor espero que el mio tambien te guste.

Sàlvia ha dit...

Hola, Nacho, gracias por dejar tu comentario, porque además gracias a eso he podido conocer tus blogs. Si, si, me gustan!

Nos leemos y compartimos
Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...