dijous, 6 de maig del 2010

FICOMIC 2010 i III Jornades: El cómic una herramienta pedagógica


Des de hui i fins el 9 de maig podem gaudir en Barcelona de FICOMIC, el 28 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, un dels més importants que es celebren. Podem aprofitar el proper fcap de setmana per a donar-se un tomb i estar a la última del que està coent-se al món del còmic. Per cert, regalen un còmic amb l'entrada.

El Saló del Cómic ha arrancat amb l'esposició iPuta guerra, en Badalona -sala d'exposicions El Refugi-, de Tardi i Jean-Pierre Verney.

A la seua web podem consultar quin són aquest any el autors, les exposicions, les activitats que es realitzen, el premis que es concedeixen i els expositors. Aquesta vesprada es celebren, dins del seu entorn, les III Jornades: El cómic, una herramienta pedagógica 2010:

17.00h. El cómic y los alumnos con discapacidades intelectuales: Miguel Gallardo.

18.00h. De los cómics a la educación, la experiencia en el aula: Rubén González

19.00h. Anna Frank a través del cómic. Julia Suzanna Sarbo y Juan Parra Martí de la Fundación Ana Frank.

Si teniu oportunitat no s'ho podeu perdre! El cartell d'aquesta convocatòria és d'Ana Miralles, primera dona premiada en aquest Saló- a l'any 2009-.

2 comentaris:

Surcos ha dit...

Hola
Nosotros hemos estado trabajando el cómic en nuestra semana a de las letras y los resultados pedagógicos han sido increíbles.

Sàlvia ha dit...

Las he visto y han quedado superbonitas. El cómic da mucho de si y trabajarlo desde pequeños es muy interesante, como bien dices.
Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...