dissabte, 19 de juny de 2010

divendres, 18 de juny de 2010

El surrealisme de l'il·lustrador japonès David Hoo


Quan se'ns mostra la realitat distorsionada, malgrat ser tan sols unes pinzellades, canvia tot el context. Un ulls de serp en la cara d'una xiqueta li dona una versemblança diabòlica. El surrealisme de David Ho ens inquieta, ens sorprèn, com si al veure-les es tornaren els malsons en realitat.

L'interior d'un artista surt a la llum, amb una tècnica supèrbia.

dijous, 17 de juny de 2010

Els colors s'amaguen, com els tresors / Los colores se esconden


Il·lustració de Chris Haughton

De vegades, els colors s'amaguen a l'interior / A veces, los colores se esconden en el interior.

La senzilles dels objectes: il·lustracions d'Andrea Joseph


La mirada, la tècnica i el bon fer d'un il·lustrador fa que qualsevol objecte, el que ens semble més proper i de vegades poc interessant, acabe convertint-se en una excel·lent obra artística. Mireu aquestes il·lustracions d'Andrea Joseph i ho comprovareu.dimecres, 16 de juny de 2010

La riquesa en la fantasia il·lustrativa de Brad Holland


La peculiaritat de les il·lustracions fantàstiques és que cada una d'elles en si mateix és tot un món, ens porta a imaginar tantes històries com mirades. Ens fa qüestionar preguntes inversemblants, quasi ens obliguen a reflexionar.

Per exemple, mireu aquestes il·lustracions de Brad Holland i reposeu la mirada en cada una d'elles. Què us semblen?
dimarts, 15 de juny de 2010

La visió pictòrica de la vida quotidiana d'Alberto Godoy


La pintura com a testimoni de la manera de viure, de les costums de la gent, del seu treball i les seues relacions socials. Tot açò, amb la voluptuositat de les formes i el colorit, podem veure amb les pintures de l'artista cubà Alberto Godoy. Les xiquetes que ploren perquè la nina s'ha trencat, la parella que va a prendre un cafenet, el pescador, el tallador de canya, el senyoret fumant un puro, el vent que despentina a les dones en l'escullera de l'Havana...

Unes formes que, amb una mirada ràpida, ens sembla a Botero, però amb una mirada reposada se n'adonem que poc tenen a veure. Ens crida l'atenció l'enormitat dels peus, com dos grans sostens d'aquests rodons i voluminosos cossos.

Ens agrada molt! Us fiquem un tastet de la seua obra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...