dissabte, 6 de novembre del 2010

Postales desde el limbo: proyecto solidario de ilustración



Us volem informar d'una projecte interessant i solidari: Postales desde el limbo. Teniu de temps per a inscriure's fins el proper dia 10 de novembre i enviar les obres abans del dia 1 de desembre. Animeu-se. a participar! A l'enllaç trobareu tota la informació, a més us fiquem ací unes pinzellades:

Es un proyecto sencillo y ambicioso a la vez.

Queremos que un gran número de artistas, (cuantos más mejor) realicen una o varias postales (cuantas más mejor). La organización, les proporcionará el soporte, para que sean todos iguales.

El elenco de artistas, será lo más variado posible. Reuniremos a artistas consagrados junto a artistas emergentes.

Todas las postales se expondrán juntas, y la exposición y compra se hará a lo largo de un fin de semana, viernes, sábado y domingo.

La gracia y el interés radica en que el com­pra­dor, no sabe de quién es la obra que está adquiriendo. Sólo se dejará llevar por la fascinación que la misma ejerza sobre él, teniendo la suerte de poder comprar a un precio único de 40 euros obra original de una pri­me­ra figura, o de un artista novel.

Solo después de haberla adquirido y el día que se desmonte la ex­po­si­ción y venga el com­pra­dor a recoger la obra sabrán de qué artista o artistas se trata.

La finalidad de este proyecto es recaudar fondos con un fin benéfico: en este caso el Cen­tro de Solidaridad • Pro­yec­to Hom­bre de Zaragoza, entidad para la que hace mu­chos años que co­la­bo­ra­mos de diferentes maneras desde nues­tro es­tu­dio... 

La postal il·lustrada que encapçala aquest post és d'Anita.

Coses al cap, enredant els cabells: Maria Burgaz


Continuem omplint els cap de somnis, d'il·lusions, d'imaginació, de xicotets tresors que s'enreden als cabells. Hui fiquem les simpàtiques il·lustracions de Maria Burgaz, fixeu-se be amb la gran quantitat de coses boniques que té al cap.






divendres, 5 de novembre del 2010

Les il·lustracions poètiques de Moony Khoa Le / Las ilustraciones poéticas de Moony Khoa Le


Les il·lustracions de Moony Khoa Le estan plenes de poesia. Dins del seu propi imaginari podem gaudir, en cadascuna de les il·lustracions d'un pessic de poesia, en colors, amb una gran tendresa. Ens semblen fantàsticament belles.



















dijous, 4 de novembre del 2010

Las manoplas de Caperucita: nou llibre amb una versió molt original


Versions de la Caputxeta Roja hi ha un grapat, i versions il·lustrades, precioses i molt originals, encara més, com podeu veure en aquest blog. Però hui us portem una nova versió, ben diferent, d'un llibre que acaba d'editar OQO amb el títol Las manoplas de Caperucita, d'Inés Almagro amb unes fantàstiques il·lustracions de Mikel Mardones.

En aquest cas l'originalitat radica en que la Caputxeta es fica a la par del lector o lectora. Ambdós saben el conte, però és que aquesta vegada no transcorre d'una forma gens habitual i això desconcerta al lector i a la pròpia protagonista. I l'originalitat de la il·lustració es basa en que Mikel Mardones enriqueix tant la part iconogràfica que hi fica una història paral·lela, el que invita a altres lectures.

Un llibre molt recomanable, d'aquest que cal ja començar a prendre nota per a regalar aquests nadals.



Textures i figures de Sandro Da Ponte



 
La figura humana representada en una transformació gegant, que invadeix tot l'espai, i que ens atrapa la mirada, sobretot per mig de les textures que formen part de la pròpia narració visual. Parlem de l'obra de Sandro De Ponte, un il·lustrador mexicà amb molta força icònica. 
 










 

dimecres, 3 de novembre del 2010

A la tardor el bosc ens invita a passejar / En el otoño el bosque nos invita a pasear



 Humitat, boira, pluja, fulles seques, rovellons, caragols, fred... es temps de tardor i el bosc ens invita a passejar (la il·lustració és d'Anna Silivonchik).

Cuando no llega la noche: àlbum il·lustrat de Poly Bernatene


Recent editat està el llibre de Poly Bernatene, Cuando no llega la noche, publicat per l'editorial Unaluna. Aquest és el primer àlbum il·lustrat de Poly, on és l'autor de text i il·lustració. És una meravella de llibre, amb un plantejament original. Ja sabeu que és per la nit, al tancar els ulls, quan succeeixen coses meravelloses, la imaginació del món dels somnis és desbordant, però... i si un dia no aplega la nit?, què passaria? 

Grans i menuts... podem viure sense somnis? Unes il·lustracions precioses acompanyen el món nocturn que Poly Bernatene va desgranant-nos. Molt recomanable!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...