dijous, 14 de juliol del 2011

¿Qué leen los animales antes de dormir? / Què llegeixen els animals abans de dormir?: àlbum il·lustrat per als primers lectors


 Llegim, llegim i llegim... grans i menuts, humans i animals, tohom llegim. Però, què lligen els animals abans de dormir? Quin tipus de llibres li agrada a cadascun d'ells? Què llig el cangur? Doncs llibres de butxaca! I què llig el ratpenat? És clar, llibres de vampirs! I el gripau, i el cavall, i la girafa... que lligen?

Si voleu saber-ho us recomanem l'últim àlbum il·lustrat que ha publicat l'editorial Joventut, en castellà i català, ¿Qué leen los animales antes de dormir? / Què llegeixen els animals abans de dormir?, de Noé Carlain i amb il·lustracions de Nicolas Duffaut. Descobrireu que cada animal llig llibres ben diferents, perquè a cadascú ens agrada un tipus de lectura i això està molt bé, però tots, tots, lligen cada dia... sobretot abans de dormir.

Un divertit i humorístic àlbum il·lustrat, adreçat als més menudets, que farà també les delícies dels grans que comparteixen la seua lectura. Molt recomanable. Un original tractament de la difusió lectora, per mimetisme.







2 comentaris:

Stel.la ha dit...

Tinc l´ edició francesa!
oooh..très bel!!

Marián Lario ha dit...

Què bonic Sàlvia!! m'encanten els animals i m'encanten els llibres...així doncs...que hi ha millor que veure animals llegint jejeje,

besadetes!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...