divendres, 7 d’octubre de 2011

Mi abuelo Carmelo: llibre il·lustrat de Dani Torrent


L'editorial Kalandraka acaba de publicar Mi abuelo Carmelo, de Dani Torrent, dins de la seua col·lecció Libros para soñar.

El llibre és una excel·lent barreja poètica, de text i il·lustració, que amb molta subtilesa  ens evoca un temps passat on la infància transcorria amb una certa màgia entre un avi i el seu net. Però el temps passa i la infantesa es deixa arrere i les persones que estimem van desapareixent. La transició pot ser dura, però els records d'aquell moment sempre ens restaran guardats al calaix inesborrable de la nostra memòria.

El llibre és tot un homenatge als avis, a través de Carmelo. És un preciós llibre il·lustrat del que gaudiran els xiquets i els majors. El llegirem i rellegirem i cada vegada trobarem secrets amagats entre les metàfores del text o de la il·lustració.

Totes les il·lustracions tenen el segell personal de Dani Torrent: el cossos redons del personatges, les diferents perspectives, l'estilització dels animals, els seu colorit que li dona una certa melangia del passat. Ens ha encantat i us el recomanem, per a regalar o regalar-se'n, per a passar bones estones amb la seua lectura a les mans.

El proper dia 14 d'octubre es presenta el llibre a la FNAC de les Arenes, a la plaça Espanya de Barcelona. Una oportunidad que cal no perdre's.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...