dimarts, 20 de novembre de 2012

Art.sy: buscador d'art i base de dades artístiques / Art.sy: buscador de arte y base de datos artística / Art.sy: search of art and art database

 Il·lustració de Pu Jie en Art.sy

Hui us volem recomanar un lloc web que segur us interessarà: Art.sy. Es un buscador específic per a continguts artístics. Té un gran repertori on-line d'imatges d'art. Però no sols trobem la imatge que busquem, a més ens surt la seua procedència, any catalogació i estil. O siga, és una base documental d'imatges (ja en té més de 20.000) a les que fàcilment podem accedir.


Aquest sistema de referència il·lustrada s'anomena Art Genome Project. Porten més de dos anys treballant. S'han digitalitzat imatges de 275 galeries d'art, museus i institucions. Podem buscar de diferents maneres i la forma de mostrar-se els resultats són semblants als de "Pinterest" i cada imatge podem veure-la amb diferents tamanys.
Podem registrar-se, es gratuït. Per a fer la primera visita podeu entrar com "invitats". Aquest és un lloc dels que cal afegir als nostres favorits per tenir sempre a mà.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...