dimarts, 27 de novembre de 2012

Sueñacuentos. 10 cuentos para soñar toda la noche / Somiacontes. 10 contes per somiar tota la nit


Cada nit un conte, o dos, o tres, o... Cada nit els xiquets i xiquetes necessiten un poc de màgia i imaginació abans d'encetar el seu viatge al món dels somnis. Hi ha molts llibres que recopilen contes, fantàstics per als pares, doncs sempre tenen un grapat de narracions per barrejar i poder compartir amb els fills. El moment de compartir lectura és genial i això ho saben perfectament els pares i xiquets que cada dia el practiquen. Son moments que no s'obliden mai i que fan lectors.

Hui us volem presentar un d'aquests llibres recopilatoris de contes: Sueñacuentos. 10 Cuentos para soñar toda la noche / Somiacontes. 10 Contes per somiar tota la nit, de Carmen Gil i amb il·lustracions d'Ester Llorens i Artiola, editat per Parramón.

Un llibre molt bonic que destaca per la seua maquetació i com estan presentades les narracions, junt a les il·lustracions. Un llibre que invita a llegir i compartir.10 contes curts amb molt de sabor i gran imaginació.

-¡Lo que me temía! -exclamó el señor Rufino al examinar el medidor de sueños-. Lo que le pasa a Gabriel es que no sueña lo suficiente. Y como los sueños alimentan la imaginación, los deseos; los deseos, las ilusiones, y las ilusiones, la alegría, Gabriel ha perdido la alegría.

-¿Y eso tiene cura? -preguntaron los papás angustiados

-Claro que sí -los tranquilizó el sabio-. Tengo un remedio infalible: un cuento cada noche antes de que Gabriel se vaya a dormir.
(del cuento: Hay que soñar mucho)

Molt recomanable

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...