dimecres, 5 de desembre del 2012

Abuelas de la A a la Z: llibre il·lustrat, homenatge a les àvies


Les àvies són especials, són doblement mares i els seus mims i estima tenen un encant màgic. Però no totes les àvies són iguals, hi ha de diferents tipus. Això si, totes les àvies necessitem cada dia besadetes i abraçades, dels fills i nets (tot doble, com doble és la seua estima).

Raquel Díaz Reguera acaba d'editar un preciós i molt simpàtic llibre que és tot un petit homenatge a les àvies: Abuelas de la A a la Z, editat per Lumen. Són 29 àvies diferents, cadascuna amb les seues peculiaritats, per això el seu nom és especial i personal: "abuela Conseguelotodo", "abuela Regalona", "abuela Costurera", "abuela Cocinilla", etc... A més, aquest llistat d'àvies s'acompanya d'un joc per endevinar les frases més característiques de cadascuna d'elles i un joc d'observació, doncs cal trobar unes claus que l'"abuela Desmemoriada" ha perdut en una de les il·lustracions.

Un homenatge a les àvies, més que merescut. Un llibre fantàstic per a regalar aquests Nadals, sobretot si la seua lectura es comparteix: àvies-pares-nets. I vosaltres..., cóm són les vostres àvies? Segur que s'assemblen a alguna de les del llibre. I si li regalem el llibre a les àvies i el compartim?

Us fiquem un tastet:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...