dimecres, 16 de gener del 2013

Contant contes / Contando cuentos / Storytelling


El avis han sigut i són fonamentals a l'hora de transmetre el gust per la lectura, peça clau en la transmissió del nostre folklore. La seua paciència i bon fer a l'hora de jugar amb els nets ajuden a que aquests, a través dels sentiment, seguint el rastre de la imaginació de les seues paraules, els nets s'endinsen al màgic món de la lectura.

Aquesta relació lectora no exclou la relació pares-fills, són sumatòries. Però hi ha molt poques imatges on trobem aquesta trilogia d'avis, xiquets i lectura. Victor Nizovtsev ens mostra tot un món màgic on aquests elements són els autèntic protagonistes. A més, la nit i la lluna juga també un paper fonamental: conte i somnis, tots els dies.











2 comentaris:

Unknown ha dit...

Acabo de 'descubrir' vuestro blog y me parece ¡bueníiiiiiiisimo!. Las estiquetas son muy buenas y amplias. ¡¡Enhorabuena!!. Espero poder seguir disfrutando con vosotros.

Sàlvia ha dit...

Muchas gracias, Lola, por tus amables y motivadoras palabras. Gracias a ti por pasearte por este rinconcito de colores e imágenes. Me encanta que te haya gustado.

Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...