dilluns, 25 de març de 2013

¿Dónde están mis gafas?: llibre il·lustrat de María Pascual


Els que portem ulleres sabem que de vegades ens gasten bromes i, com si de màgia es tractara, desapareixen. On estan? Això és el que planteja el llibre ¿Dónde están mis gafas?, de María Pascual, editat per Thule. 

El personatge protagonista d'esta història -sense text-, un home grassonet, se n'adona de la pèrdua de les seues ulleres. Les busca i rebusca per tot arreu fins llocs inversemblants -com la boca del seu gos- i no les troba. On estaran? Cada vegada està més desesperat i... estaran en el lloc més insospitat? Segur!

Un excel·lent llibre ple d'humor i molt imaginatiu, fantàstic per a llegir amb els més menudets. Les il·lustracions, dibuixades en llapisseres de color i grafit, estan plenes de xicotets detalls enginyosos i de complicitat amb el xicotets lectors. Un llibre molt recomanable que acaba de rebre el 2013 Premi White Ravens, un guardó que dona la Biblioteca de Múnich a les obres infantils que considera més destacades de tot el món.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...