diumenge, 24 de març de 2013

La gota gorda: un preciós conte sobre la paternitat


 Ser un gegant no resulta fàcil, ni senzill. Max Maximus és un gegant, l'únic del poble, que a més és el pare de Mini María, un xiqueta molt menudeta. Des de la seua altura veu coses que la resta de gent no se n'adona, el que és un avantatge; però la criança de la seua filleta l'angoixa. Un bon dia Mini María li diu que vol veure el mar i Max Maximus no té diners per pagar un viatge tan llarg. Però tenir una filla espavilada i intel·ligent li pot facilitar molt les coses. Així que...

Açò és el que conté el llibre de l'escriptor mexicà Juan Villoro, La gota gorda. Una història tendra i molt "paternal". Un gran àlbum il·lustrat, no sols pel seu format, que farà les delícies de tots els papàs i fills -també d'adults, doncs la història és preciosa i està plena de poesia, textual i visual-. Està editat per SM.

Aquest àlbum està il·lustrat d'una manera molt bella i suggerent, com sempre ho fa, per Patricia Metola. Cal dir que el conte estava ja publicat per SM dins de la col·lecció Primeros Lectores de Barco de Vapor, amb il·lustracions de Rosana Faria.

Un llibre molt requetexuli, especialment per regalar-li al pare. Preneu bona nota i no deixeu de llegir-lo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...