dilluns, 27 de maig de 2013

¿En qué obra de arte te gustaría vivir?: llibre d'informació infantil sobre l'art i els artistes


De vegades ens pregunten: en quin animal t'agradaria convertit-te? en quin personatge històric voldries reencarnar-te? en quina illa deserta voldries viure? quina obra d'art salvaries d'un incendi? Doncs ara hi ha un llibre que en proposa viure en una obra d'art: ¿En qué obra de arte te gustaría vivir?, un llibre de Violeta Monreal i que està editat per Anaya Infantil y Juvenil.

Un llibre molt interessant que, a més d'informatiu, ens dona pas a xerrar sobre l'art i utilitzar la creativitat. Xiquets de tot el món van contestant a les preguntes que ens proposa el llibre: què és l'art? com viu un artista?  és el mateix la pintura que el dibuix? quines obres d'art coneixem? en quina obra d'art t'agradaria viure?...? I és que hi ha obres d'art en molt llocs que de vegades desconeixem: coves, parets, llibres, catifes i un llarg etcètera. I hi ha obres d'art de tot tipus, amb moltes tècniques diferents, de molts estils. Tot un món per descobrir.  Açò ajuden les excel·lents i particulars il·lustracions de Violeta Monreal amb el seu estil particular de papers "esgarrats".

Un llibre que dona molt, molt de joc artístic i creatiu. Podem conèixer un grapat d'autors de totes les èpoques. Molt recomanable.

I a vosaltres. en quina obra d'art us agradaria viure?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...