dimarts, 25 de febrer de 2014

Visca el Carnestoltes! / La Vella Quaresma: dos llibres per a gaudir del Carnaval


Us portem dos llibres, megadivertits, que en aquesta setmana estan de plena actualitat. El primer és Visca el Carnestoltes!, d'Estel Baldó, Rosa Gil i Maria Soliva, amb unes fantàstiques il·lustracions de Núria Feijóo, publicat per l'editorial Barcanova, dins de la seua col·lecció el bosc de colors (llibres infantils sobre les nostres festes). 

Una delícia de llibret que els encantarà als menudets.

-------


L'altre llibre és La Vella Quaresma, també editat per Barcanova dins la mateixa col·lecció, de les mateixes autores que l'anterior i il·lustrat per Cristina Zafra

Ens conta la història de La Vella Quaresma, una senyora velleta que té set cames i a qui agrada l'ordre i la tranquil·litat. Un dia, però, s'adona que ha arribat en Carnestoltes i que tot és disbauxa i gresca al carrer. Amb una puntada de peu, aconseguirà fer fora en Carnestoltes i que la pau i la calma torni a tot arreu.


Amb la lectura d'aquests llibres donem a conèixer el nostre folklore i gaudim d'unes molt boniques il·lustracions: perfecte!

4 comentaris:

claude ha dit...

belles illustrations

Núria ha dit...

Dolors! quina il·lusió m'ha fet vore en Carnestoltes per ací. Un petó, i l'enhorabona per Pinzellades, que ja t'ho he dit alguna vegada però no em canse de repetir
Fins prompte!
Núira.

Sàlvia ha dit...

Besadetes, Claude ;)

Sàlvia ha dit...

Nuria, bonica, que m'encanten les teues il·lustracions, ja ho saps, i aquest llibre és encantador. Calia difondre-ho per a que el coneguen molts xiquets i xiquetes.

Besadetes de colors

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...