divendres, 14 d’agost de 2015

Il·lustracions de Jeanne Lorioz: bellesa femenina amb corbes


A l'estiu deixem el cos més a l'aire, ens tapem menys. Ens agraden els cossos de tot tipus. El més important és estar sans i tenir cura del nostre cos. Sabem que la publicitat i els mitjans de comunicació ens bombardegen amb cossos esquelètics, en estar pendent sempre d'un cult exagerat al nostre físic, en utilititzar molt productes per aprimar-se o tirar mà del bisturí... uf! Estem radicalment en contra d'aquesta manipulació col·lectiva dels nostres cossos, així que visquen també les corbes!!!

Jeanne Lorioz il·lustra tota una sèrie de dones amb moltes, moltes corbes i estan exultants de felicitat. Ens encanta. Què us semblen?
2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta. Em sembla un art completament subversiu, pels temps que corren. Com bé dius, ens bombardegen amb els prejudicis "sublimats" sobre el físic que ens volem imposar i ja va bé que algú els tregui la llengua amb una mica de realitat sublimada. Conec gent amb sobrepès més saludable -mèdicament comprovat- que altra d'esprimatxada.

Sàlvia ha dit...

El més important és tenir salut, la resta del canon femeni és una imposició mercantilista total que apabulla a lagent, de tal manera que si no tens un cos 'danone' eres rebutjada i això està fatal. Cal enlairar il·lustracions com aquestes i veure altres models actuals on el cos femení està fet art a base de corbes.

Salutacions (no sé el teu nom)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...