dimarts, 15 de setembre de 2015

Lectura i lectors: il·lustracions de David Pintor / Lectura y lectores: ilustraciones de David Pintor / Reading and readers: David Painter illustrations


Tardor, hivern, primavera o estiu... totes les estacions són bones per a llegir. Cal buscar el nostre raconet per a cadascuna de les estacions, triar un bon llibre i... a llegir! A nosaltres ens agradaria que tothom llegira, al seu ritme, seguint el seu temps, però que llegira. La família, l'escola, la biblioteca, tota la societat té la responsabilitat de fomentar la lectura.

Des d'aquest blog intentem fomentar la lectura iconogràfica, donant-li moltes mirades a l'art, perquè les il·lustracions també es lligen, des de ben menudets i continuem llegint-les en totes les etapes de la nostra vida. 

És per això que poc a poc anem pujant diferents il·lustracions que giren al voltant de la lectura, com a símbol del que volem transmetre i, a més, tenim un microblog dedicat exclusivament a la lectura, LecturImatges

Fomentem la lectura, llegim! Hui anem a fer-ho de la mà d'un gran il·lustrador gallec, David Pintor, amb unes fantàstiques imatges de lectors -llegint en totes les estacions de l'any.

Bon art i bona lectura.
1 comentari:

claude ha dit...

un thème toujours sympathique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...