dijous, 26 de maig de 2016

Quién qué quién - Quién qué dónde / Qui què qui - Qui què on: llibres infantils per a observar i jugar


Hi ha llibres per als més menudets que trobem que són extraordinaris i hi ha autors de literatura infantil, tant escriptors com il·lustradors, que tenen una especial manera de veure el món i comunicar-se amb els xiquets i xiquetes, com Oliver Tallec. 

Hui us volem recomanar dos llibres d'aquest gran il·lustrador, Oliver Tallec, que trobem força divertits i interessants com a joc d'observació: Qui què on / Quién qué dónde (estan en castellà i català) editats per BiraBiro dins de la seua col·lecció Els QuiQuè / Los QuienQué

El primer que ens crida l'atenció és el seu format apaisat i que s'obri de baix a dalt. Quan despleguem el llibre ens trobem, a doble pàgina, una proposta de joc d'obsevació, però al contrari d'altres llibres d'aquest tipus, ens hem de fixar molt bé amb les accions que fan els personatges (animalets i xiquets barrejats) per poder-hi donar la solució. La proposta visual va més enllà de buscar un objecte o algú que està amagat. Cada doble pàgina és tota una història narrativa de la que podrem gaudir junts els adults amb els xiquetes i xiquetes.L'altre llibre és i Quién qué quién / Qui què qui, el primer d'aquesta col·lecció que, com l'anterior, està genial. Aquests llibres són fantàstics per a regalar, per a tenir a casa, a la biblioteca escolar i pública. Difondre el seu contingut suposa enriquir la imaginació del menudets i la seua capacitat observativa, amb molt d'humor. Ens encanten per la seua originalitat i per la força narrativa il·lustrada, impactant, doncs t'atrapa des del primer moment.Molt, molt recomanables, en castellà i català.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...