dijous, 25 de gener del 2018

Il·lustracions de Pedro Tapa: bellesa femenina entre flors


La bellesa femenina i la de les flors s'uneixen en les il·lustracions de Pedro Tapa -Vincent Alfred Lavega-. Dones camuflades entre una espesa vegetació floral o envoltades de flors, en blanc i negre o en colors. Precioses, interessants, originals.
























3 comentaris:

Si sou servits ha dit...

Hola! M'ha estranyat no trobar res durant uns dies.
Celebro que hagi sigut un període tan curt.

Sàlvia ha dit...

Cóm me encanta que hagis deixat aquestes paraules al blog! He estat un poc 'paxuxa' i m'ha estat impossible escriure al blog. Sembla que ara tot va, poquet a poquet, millor i torne a la cita diària amb la il·lustració.
De vegades em pregunto, en la solitud de l'ordinador i les imatges, si aquesta tasca diària l'interessarà a algú o si al no publicar-les algú les estranyarà i veig que si. Gràcies per les teues paraules amigues, que m'encoratgen a continuar endavant.
És tot un plaer tenir-te de companya de mirada per aquest fabulós camí de l'art.
Moltes besadetes i gràcies de nou :)

Si sou servits ha dit...

I tant que interessa! No en tinguis cap dubte. Encara que no et deixi cap comentari entro al teu blog gairebé cada dia, perquè m'agrada i m'inspira. Sovint em pregunto d'on treus tantes il·lustracions i el temps que suposa mantenir el blog.
A part de "Si sou servits" també tinc "el643" i "Amuntegant paraules", però de temps no en tinc gaire i els tinc una mica abandonats.
M'alegra saber que estas millor.
Persevera, perquè segur que molts et trobaríem a faltar.
Besadetes per tu.
Mercè

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...