divendres, 4 de maig de 2018

Vaques: 10 il·lustracions i 1 llibre / Vacas: 10 ilustraciones y 1 libro / Cows: 10 illustrations and 1 book

Il·lustració d'Alyona Krutogolova

De nou anem a xerrar de vaques en aquest apartat de 10 il·lustracions i 1 llibre. Aquestes vaques són totes ben eixerides i rexules, com el llibre que a continuació ressenyem -us encantarà-. Vinga... muuuuu... es hora de 'vaquejar' il·lustrativament.

Vaques: 10 il·lustracions i un llibre
Vacas: 10 ilustraciones y un libro
Cows: 10 illustrations and a book 


Il·lustració d'Andrey Gordeev

Il·lustració de Mariusz Stawarski

Il·lustració de Costanze von Kitzing

Il·lustració de María José Arce

Il·lustració de Linda Pakkas

Il·lustració de Paloma Valdivia

Il·lustració de Steve Mack

Il·lustració de Rolandas Dabrukas

Il·lustració de Lowell Herrero


El llibre que hem triat per acompanyar aquestes il·lustracions de vaques és La vaca del bric de llet / La vaca del brik de leche, se Sophie Adriansen i amb il·lustracions de Mayana Itoïz, editat per BiraBiro.

Hi ha moltes maneres d'imaginar i els xiquets/es se les coneixen totes. Segur. Tan sols cal llegir este fantàstic i humorístic llibre per descobrir com, partint d'una realitat visual, s'aplega a traure unes conclusions tan imaginatives i lògiques. Perquè... és clar que si dins d'una llauna de pèsols hi ha pèsols, dins d'una llauna de sardines hi ha sardines... dins d'un bric de llet, on hi ha dibuixades unes vaques... hi ha vaques, diminutes i amagades, però hi estan allí. Cal obrir el bric amb molt cura per a no fer-los mal. I després... esclatar a riure, perquè les il·lustracions són ben enginyoses, contrastant la cara de patiment del xiquet amb el divertiment de les vaques.

Cert que aquesta inventiva imaginària tan sols pot sortir del cap d'un xiquet urbanita, però siga com siga el llibre és una delícia, sorprenent i humorístic, fantàstic per compartir grans i menuts i descobrir... si ben bé dins d'un bric de llet amb omega tres també pot haver-hi... un salmó que jugue amb les vaques, per exemple. La imaginació no té més límits que els que nosaltres li fiquem. Molt recomanable.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...