dilluns, 1 d’octubre del 2018

Dia Internacional de les Persones Majors / Día Internacional de las Personas de Edad / International Day of Older Persons

Il·lustració de Stefan Venbroek

Hui es celebra a tot el món el Dia Internacional de les persones d'Edat / Día Internacional de las Personas de Edad / International Day of Older Persons i des d'aquest raconet il·lustrat ho celebrem amb moltes il·lustracions de gent gran, avis i àvies. És un dia molt bonic per a celebrar-ho amb ells, per demostrar-los la nostra estima, per cuidar-los i mimar-los com ells/es s'ho mereixen. Aprofitem, a més, la seua llarga i sàvia experiència per prendre model del que hem de fer.

És també un dia reivindicatiu, perquè de vegades la nostra societat -tan materialista- els dona l'esquena, com si al no ser grans consumidors ja no aprofitaren per a res, com si la seua dependència fossi més una càrrega pesada que un estat natural de la nostra evolució, com si el fet de ser majors en lloc d'aportar saviesa, sentit comú i responsabilitat a la comunitat implicara que les seues idees fossin caduques, i un llarg etcètera.

Tots hauríem d'aplegar a ser majors, passar de la primavera a la tardor, perquè això implicaria poder viure tots els estadis de la vida, sobretot si es fa amb qualitat i un entorn d'amor. 

Il·lustració de Paweł Jońca

Il·lustració d'Ozan Küçükusta

Il·lustració d'Eva Navarro

Il·lustració de Milky Tea

Il·lustració d'Ilaria Urbinati

Il·lustració d'Aleksey Baydakov

Il·lustració de Jungho Lee

Il·lustració de Gabriele Antonini


Il·lustració de Sozapato

Il·lustració de Murat Miroğlu

Il·lustració de Kenne Gregoire

Il·lustració de Meike Töpperwien

Il·lustració de Poly Bernatene

Il·lustració de Barbara Szepesi Szucs

Il·lustració de Stian Hole

Il·lustració de Selda Marlin Soganci

Il·lustració de Jack Hudson

Il·lustració d'Anna Silivonchik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...