dissabte, 10 de febrer del 2018

Sense perill / Sin peligro / Safely


Mira el gat, calentet dins de casa, com no pot atrapar als ocells.
Mengen en llibertat els ocells al fred exterior, sense perill.
(il·lustració d'Olga Kvasha)

Il·lustracions de Marijke Buurlage; colors contra el gelat fred


Els colors no són sols per a l'estiu, més bé al contrari. L'estiu té ja prou llum i colors, però ara a l'hivern necessitem omplir-nos la mirada de colors, espantar el blanc d'aquests dies o el gris de la pluja amb grans pinzellades de colors. Per això hui volem compartir les acolorides i interessants il·lustracions de Marijke Buurlage. Impactants imatges per a la nostra retina. 















divendres, 9 de febrer del 2018

Silló i lectura / Sillón y lectura / Armchair and reading


Què millor que quedar-se en casa amb aquest fred!
Un bon silló i una bona lectura: Pla perfecte.
Aprofitem el temps per llegir.
(il·lustració de Craig Frazier)

Noves il·lustracions de Judith Clay: bellesa i originalitat


Des de fa temps seguim les precioses il·lustracions de Judith Clay i hem anat pujant al blog diferents creacions seues que per la seua temàtica corresponien. Ara volem mostrar-vos una selecció dels seus últims treballs, que estic segura que us encantaran tant com a mi. Cada il·lustració ens capbussa en un món fantàstic i resumeix tota una història que nosaltres podem inventar-se. Bellesa i una personalitat artística ben forta.


















dijous, 8 de febrer del 2018

Carnaval d'Animals: 10 il·lustracions i 1 llibre / Carnaval de Animales: 10 ilustraciones y 1 libro / Carnival of Animals: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Jeff Haynie

Els animals també es disfressen a Carnestoltes. Els agrada la festa, la música i el ball, igual com a nosaltres. Tan sols tenen un poc de dificultat per buscar i trobar la seua disfressa, però amb imaginació i paciència tot s'aconsegueix.

En aquest apartat de 10 il·lustracions i un llibre volem participar en la gran desfilada de Carnestoltes acompanyant als animals... seguim el ritme de la música carnavalera, de l'art i de la lectura.


Carnaval d'animals: 10 il·lustracions i un llibre
Carnaval de animales: 10 ilustraciones y un libro
Carnival of animals: 10 illustrations and a book


 Il·lustració de Philomene251

Il·lustració de Nuria Diaz

Il·lustració de Mercè Ortí

Il·lustració d'Ariella Abolaffio

Il·lustració de Viive Noor

 Il·lustració d'Hayley Wells

 Il·lustració d'Andrea Ucini

 Il·lustració de Massimiliano di Lauro

Il"lustració d'Yoon Mi Lee


El carnaval de los animales és el llibre infantil que us volem comentar. Ja sabeu que és una de les obres musicals més populars del compositor francès Camille Saint-Saëns, composta per compartir-la amb els seus amics el dia de Carnestoltes. Ara, l'editorial Kalandraka, ens el presenta amb un text de José Antonio Abad Varela i unes fantàstiques il·lustracions de Joâo Vaz de Carvalho. El llibre va acompanyat d'un CD per poder escoltar-lo mentre el llegim.

Ens narra com a l'aniversari del rei Lleó aquest invita a tots els animals de la selva er tal de fer una gran festa. Al so de la música van apareixent els animals muntant-se un gran carnaval. Les personalíssimes il·lustracions de Joâo Vaz de Carvalho ens permeten, encara més, enlairar la nostra imaginació, barrejant literatura, música i pintura en una obra que no sols encantarà als xiquets -recomanem de 5 a 9 anys, preferentment-, també els adults. Una joieta que segurament ja coneixereu, doncs el llibre s'edità per primera vegada en esta editorial a 2013.

Us fiquem un tastet il·lustrat:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...