dissabte, 10 de novembre del 2018

divendres, 9 de novembre del 2018

Amics gossos / Amigos perros / Friends dogs


Els gossos són els nostres grans amics i Stephen Hanson els il·lustra en diferents circumstàncies, totes elles tendres i amb un toc de simpatia que ens atrau molt. Tal vegada deuríem titular aquest post vaya vida de perros!, perquè podem veure la seua vida quotidiana amb senzilles. 




















dijous, 8 de novembre del 2018

Somnis d'amor / Sueños de amor / Love dreams


Paraules d'amor, encís que atrapa.
Somnis...
(il·lustració de Rafal Olbinski)

Què pinten els nens? / Qué pintan los niños? / What do the children paint?

Il·lustració de Fiona Lumbers 

Aquest dijous és perfecte per deixar llapis i colors als xiquetes i xiquetes i invitar-los a pintar. Imaginar, dibuixar, pintar; veure, dibuixar, pintar. Fomentem la creativitat artística entre els menuts, eduquem.los la mirada i engrandim la seua imaginació, Crear pel fet de crear i passar-ho bé, sense avaluacions, sense objectius pedagògics concrets, sense ser recolzament d'altres matèries, sense imposicions. Crear i jugar, mostrant models (que ben bé podem agafar dels llibres infantils i àlbums il·lustrats) per a conformar cadascú l'estil propi, emprant moltes tècniques diferents... Pintar, com tots aquests personatges que il·lustren un grapat de grans artistes.

Il·lustració d'Anna Mongay

Il·lustració de Blanca Millan

Il·lustració de Kface

Il·lustració de Tom Booth
Il·lustració d'Ana Sanfelippo

Il·lustració de Chassam-차상미

Il·lustració de Kristin Sorra

Il·lustració de Monica Barengo

Il·lustració de Lori Preusch

Il·lustració de Berk Ozturk

Il·lustració de María Hergueta

Il·lustració de Jean Jullien

Il·lustració d'Emi Ito

Il·lustració de Clotilde Perrin

dimecres, 7 de novembre del 2018

Dechen: el poder del control

Tardor plena de color / Otoño lleno de color / Autumn full of color


Si mirem al nostre voltant podem comprovar com estem envoltats de fulles seques per tot arreu. Fulles que han perdut el seu color verd original substituint-ho pels rojos, marrons i grocs. Nosaltres volem fica molts més colors a aquesta monotonia tardorenca per a que l'art també envaeixi els boscos, els camps i els nostres carrers. Colors que Aya Kobayashi ens ajuda a escampar sota la mirada juganera dels infants.








dimarts, 6 de novembre del 2018

Indignat / Indignado / Indignant


Indignat: es pot dir més clar, però no més alt...
tot seguint a Escher.
(il·lustració d'Armando Veve)

Versionant l'art amb una mirada crítica: collages de Shusaku Takaoka


No deixen mai de sorprendre'ns la imaginació que tenen els artistes, també a l'hora de versionar als clàssicsShusaku Takaoka realitza tota una sèrie de fotomuntatges, uns collages, en els que barreja als protagonistes de les pintures amb artistes del cinema o models, i també els inserta en llocs actuals -en el metro, en un bar, al carrer, etc.L'artista pren la inspiració de la societat actual per manifestar una lleugera denúncia davant tots els aspectes d'un món ultra-consumidor, digital i virtual. Els resultats són ben curiosos i sorprenents. Què us sembla? Penso que són perfectes per a la publicitat. Una mirada contemporània per a un passat clàssic.






























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...