dijous, 19 de març del 2020

Papà: 10 il·lustracions i 1 llibre / Papá: 10 ilustraciones y 1 libro / Father: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Nata Metlukh

Aquests dies que estem tots confinats a casa sembla que ve be gaudir d'una celebració familiar. Hui celebrem el Dia del Pare i, aquesta vegada, sense aquest consumisme superflu tan sols per a dir-li al papà que l'estimem. Segur que enguany hi ha molts dibuixos, manualitats fetes amb tot el cor i... moltes, moltes carícies, abraçades i besos. Això és el que més estimen els pares.

Nosaltres, des d'ací, volem donar-los tot un petit homenatge, de casa a casa, per tant i com fan cada dia, un homenatge il·lustrat i amb un llibre, amb 10 il·lustracions i 1 llibre. Segur que us agradarà. I... moltes besadetes al meu papà, allà on estiga sempre l'estimaré.

Papà: 10 il·lustracions i un llibre
Papá: 10 ilustraciones y un libro
Father: 10 illustrations and a book


Il·lustració de R.W. Alley

Il·lustració de Priscilla Burris

 Il·lustració de Jeff Östberg

Il·lustració de Matt Mims
 
Il·lustracions de Federica Porro

Il·lustració d'Anthony Browne

Il·lustració de Kim Roberti 

Illustració de Lisa Aisato

Il·lustració de Dani Torrent
 

Per tractar el tema de la paternitat entre els més xicotets anem a recomanar-vos un preciós llibre, Te llamaré papá, de Can Ran i amb il·lustracions de Daishu Ma, editat per Siruela.

Una tendra i bonica història que ens fa reflexionar sobre la paternitat i el seu dignificat, sobre la relació de pares i fills. La narració ens conta com un home i un xiquet, ambdós amb un llarg camí recorregut, un bon dia es troben i decideixen fer el camí junt. Mentre l'home va buscant tresors per ficar a la seua maleta, el xiquets va ficant a la seua motxilla... coses secretes. Però un dia es troben amb tres lladres, que els roben la maleta i la motxilla i aleshores es troben que...

Un llibre molt recomanable, ple de metàfores,  per a compartir pares i fills, amb unes fantàstiques il·lustracions de l'artista Daishu Ma que, amb molta senzillesa i tendresa, ens arrodoneix aquesta transmisió de sentiments i ens ajuda a descobrir el que veritablement és important en la relació patern-filial.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...