dimarts, 14 de juliol del 2020

Mosquits: 10 il·lustracions i 1 llibre / Mosquitos: 10 ilustraciones y 1 libro / Mosquitoes: 10 illustrations and a book

Il·lustració d'Igor Oleynikov

Hi ha un binomi inseparable: l'estiu i els mosquits. Insectes fastigosos que, com vampirs nocturns, ens xuclen la sang, produint-nos una picor insuportable. Això no lleva que també els mosquits tinguen les seues il·lustracions i els seus llibres. En 10 il·lustracions i 1 llibre hui xerrem, amb bon art il·lustrat, dels mosquits.

Mosquits: 10 il·lustracions i un llibre 
Mosquitos: 10 ilustraciones y un libro
Mosquitoes: 10 illustrations and a book


Il·lustració de 4-leaf Clover Studio

Il·lustració de Cristina Fornelli

 Il·lustració de Joannę Bartosik

Il·lustració de Nataliia Kudliak
 
Il·lustració de Sourav Sarkar 

Il·lustració de Guillermo Mordillo

Il·lustració d'Александр Мирошниченко

Il·lustració d'Augustė Pilipavičiūtė

Il·lustració d'Oleg Goncharov


El llibre que hem triat per acompanyar aquesta secció estiuenca amb mosquits és Si et pica un mosquit / Si te pica un mosquito, de Jordi Gastó i Christian Inaranja, editat per Kalandraka.

Un llibre molt divertit que va adreçat als més menudets. Amb una rima senzilla i molt musical, el llibre comença quan un mosquit pica a un xiquet i, per a no rascar-se, ens proposa una sèrie de remeis fantàstics, imaginatius i ben esborrajats. Fins al final que...

Les il·lustracions de Christian Inaranja, plenes de color i optimisme, sobre un fons blanc, és perfecte per a gaudir-me amb els menuts. Aprofitem l'estiu per anar picant llibres, com fan els mosquits.

Molt recomanable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...