dimarts, 8 de setembre del 2020

Primer dia d'escola: 10 il·lustracions i 1 llibre / Primer día de colegio: 10 ilustraciones y 1 libro / First day of school: 10 illustrations and a book

 

Il·lustració de Dung Ho

 Estem encetant una nova i interessant aventura escolar. El curs acadèmic ha començat, amb tota la il·lusió de la comunitat educativa (i amb les mesures de seguretat i higiene que coresponen per a que no es difonga el coronavirus).

Ens esperen moltes jornades plenes de ciència, de poesia, d'art, de lectura, de joc, d'emocions i coneixements compartits. Us desitgem a tots i totes un bonic curs. Nosaltres volem col·laborar ficant cada dia el nostre granet d'art, per anar educant la mirada i hui, especialment, en 10 il·lustracions i 1 llibre, presentar-vos les diferents emocions que senten els alumnes el primer dia de classe.

 

Primer dia d'escola: 10 il·lustracions i un llibre
Primer día de colegio: 10 ilustraciones y un libro
First day of school: 10 illustrations and a book



Il·lustració d'Elichkata

 

Il·lustració d'Alicja Kocurek 

 

Il·lustració d'Isynia-Artessa

 

Il·lustració de Naiara Arrieta

 

Il·lustració de Linda Bronson

 

Il·lustració de Snezhana Soosh

 


Il·lustració de Penny Weber
 
 

Il·lustració de Tachibana

 

Il·lustració de Rosa Maria Curto


Hi ha molt llibres infantils, sobretot adreçats als més menudets, que parlen d'aquest primer dia d'escola. Hui volem comentar El primer día de un colegio, d'Adam Rex, il·lustrat per Christian Robinson i publicat per l'editorial Corimbo.

És un llibre força original, doncs ens mostra la perspectiva de l'esdifici. Una escola, Frederick Douglass, que s'inaugura i que encara no sap ben bé el que és. Però poc a poc va descobrint, gràcies a les converses que porta amb el conserge i ecperimentat el que viuen i senten els alumnes, la seua essència. Fa seues les vivències de tota la comunitat escolar i se sent orgullós del que és i del seu nom. Des d'aleshores, cada any, s'emociona com el primer dia, perquè cada curs és una nova aventura.

Un llibre molt recomanable.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...