dimarts, 13 d’octubre del 2020

Alfabet il·lustrat de personatges de la literatura infantil / Alfabeto ilustrado de personajes de la literatura infantil / Illustrated alphabet of children's literature characters

 L'artista Toni Galmés té un abecedari il·lustrat amb personatges de la literatura infantil. Cada lletra té el seu personatge: A d'Alícia, B de Babar, C de Cucarell, D de Dumbledore, E d'Elmer, F de Ferdinand, G de Grufalo, H d'Harry Potter, I d'Ìrene Valenta, J de Julius el carter, K de Katniss Everdeen, L de Pippi Langstrump, M de Matilda, N del Petit Nicolàs, O d'Òttoline, P de Paddington, Q de Quasimodo, R de Peter Rabbit, S de Sherlock Holmes, T de Tintín, U d'Ulisses, V del Petit Vampir, W de Winnie de Pooh, X de Max, Y de Yakari i Z de Camila la zebra. 

Un alfabet ben boniquet. I vosaltres, quin alfabet faríeu amb altres personatges de la literatura infantil? Us proposem que porteu aquesta activitat artística-literària a l'aula, ben cert que els resultats seran diferents i molt interessants. Fent memòria del que llegim.



























 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...