dimecres, 5 d’agost de 2020

De turistes amb les il·lustracions de Federica Del Proposto


Una de les millors coses que tenen les vacances d'estiu és la possibilitat de fer tot allò que la resta de l'any no podem ger, perquè tenim temps lliure. Passejar, estar en una terrassa del bar, anar a la platja, gaudir de l'entorn i com no, viatjar i convertir-se en turistes.

De turistes hi ha de diferents tipus, però sobretot de dos: els que van a correcuita, fent fotos compulsivament, menjant qualsevol cosa i fent carreres de monuments (per a després ensenyar-ho a la família i als amics, orgullosament, però que passent tan volant, per allà on van, que és com si no haguessin estat) i els que miren sosegadament, s'assabenten del que veuen, descansen i assaboregen la gastronomia del lloc, fan algunes fotos de record, conversen sobre el que s'ha vist. Siga com siga, l'estiu sembla que és ideal per a turistejar, com aquesta gent que il·lustra Federica Del Proposto.
dimarts, 4 d’agost de 2020

Amistat / Amistad / FriendshipL'amistat no té preu. Ajudar-se entre els amics és lo normal. A què si?
(il·lustracions de Plumapi)

Estones al bar / Ratos en el bar / Time at the bar


Estem a l'estiu, de vacances, i ens abelleix juntar-se al bar: menjar, beure i xerrar. Ací tenim molta cultura de bar, però anem amb compte amb les recomanacions de distància que ara necessitem. Podem estar a l'interior o a les terrasses de l'exterior.

Ada Sinhache té tota una sèrie de il·lustracions que capten molt bé aquests instants al bar, com la gent s'agrupa al voltant de la barra o d'una taula: conversa, riu, beu, compartint temps lliure, relaxant-se.
dilluns, 3 d’agost de 2020

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...