Pàgines

dissabte, 12 de gener del 2013

Surrealisme i classicisme en les il·lustracions de Margo Selski


Surrealisme i bellesa és el que trobem en les il·lustracions de Margo Selski. A més, totes elles semblen tretes del renaixement amb una interessant barreja de detalls molt actuals. Fixeu-se molt bé en els detalls, que són molt curiosos. Excel·lents il·lustracions.






















divendres, 11 de gener del 2013

Les il·lustracions de Mágoz



Minimalista, amb molt de colorit i humor, conceptual... així d'interessants son les il·lustracions de Mágoz.














dijous, 10 de gener del 2013

Passa el temps / Pasa el tiempo / Spend time


El temps passa, la vida avança i va deixant rastre en nosaltres.
(il·lustració de Lockyi)






dimecres, 9 de gener del 2013

Vaja ocells! / Vaya pájaros! / Go Birds!


Vaja ocells aquests que il·lustra Kristin Kwan! Realisme dins del seu antropomorfisme. Simpàtics, bonics i molt elegants.




dimarts, 8 de gener del 2013

Félix descubre el bosque: llibre il·lustrat d'Esther Morales


Félix descubre el bosque és un llibre il·lustrat, d'Esther Morales que fa molt poc ha editat Tatanka. És una història molt boniqueta i interessant: Félix, el xiquet protagonista, somia en rodar pel·lícules sobre bèsties mitològiques, éssers extingits i criatures fantàstiques. Un dia els seus pares se l'emporten d'excursió al bosc i allí es troba amb Vulpes, una raboseta que anirà mostrant-li els diferents animals que hi conviuen al bosc.

Després d'una nit emocionant se n'adona que els animals del bosc són tan al·lucinants i extraordinaris com els fantàstics que ell s'imaginava. Fantasia i realitat, ambdós poden ser igual de boniques, interessants i extraordinàries.

Un llibre molt interessant que apropa als xiquets i xiquetes al nostre entorn natural i els ajuda a descobrir la fauna ibèrica. El nom del propi protagonista és tot un homenatge a Fèlix Rodríguez de la Fuente i els seus documentals sobre la nostra fauna, imatges que varen obrir tot un camí per interessar-nos pels nostres animals salvatges i els nostres diferents ecosistemes. A més, el llibre  té un gest de complicitat didàctic amb la zoologia doncs el nom dels animals estan en llatí, sota la seua denominació científica. Conèixer la natura, començant per la més propera a l'entorn nostre, és la millor manera de valorar-la i respectar-la.

Molt recomanable! Us fiquem un tastet per a que ho comproveu: