Pàgines

dissabte, 21 de desembre del 2013

Benvingut l'hivern / Bienvenido el invierno / Welcome winter


Hola hivern! Benvingut el fred!
Cal abrigar-se molt bé
(il·lustració d'Estella Guerrera)

Les figures del betlem / Las figuras del belén / Nativity Figures


En aquest betlem les figures s'han barrejat, però segur que sabreu trobar a cadascuna d'elles. Estes boniquetes il·lustracions són de Dóra Keresztes.







divendres, 20 de desembre del 2013

Vacances de Nadal / Vacaciones de Navidad / Christmas Holidays


S'acaba el col·le!
Hui comencen les vacances de Nadal!
Bones festes a tots i totes!!!!
(il·lustració de Jennifer Black Reinhardt

dijous, 19 de desembre del 2013

Nadal: il·lustracions de Minna Immonen / Navidad: ilustraciones de Minna Immonen / Christmas: Minna Immonen Illustrations


Tendres, nadalenques, amoroses, simpàtiques i plenes de neu -cal dir que la il·lustradora és finesa i allí hi ha molta neu- són les il·lustracions de Minna L. Immonen. Ens encanten!




















Regalem llibres en Nadal / Regalemos libros en Navidad / Give away books for Christmas

No s'oblidem d'incloure llibres en la carta al Pare Noel o al Reis Mags -il. Jan Pashley-

Suposem que esteu preparant la carta als Reis Mags o al Pare Noel: no s'oblideu d'incloure llibres. Llibres per a xiquets, per a joves, per adults. A Nadal, un llibre el millor regal.

Al blog hem anat pujant alguns llibres i àlbums il·lustrats preciosos, però a més podeu veure l'edició de les Guies de Lectura de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal, 2013 / Guías de Lectura de Libros Infantiles y Juveniles para regalar en Navidad, 2013 -des de 2 fins a 12 anys- que ha editat la biblioteca de Cocentaina per tal d'orientar-vos un poc davant de tanta publicació.

Són tan bonic, interessants, originals, lúdics, reflexius, informatius... que el llibre ha d'estar, precís, entre els nostres regals. 

dimecres, 18 de desembre del 2013

Els àngels il·lustrats per Alexander Anufriev / Los ángeles ilustrados por Alexander Anufriev / Angels illustrated by Alexander Anufriev


Hui volem compartir amb vosaltres els preciosos àngel que il·lustra Alexander Anufriev... va enlairant-se la pols màgica que desprenen les ales dels àngel, quasi aplegant el Nadal.













Per un Nadal molt animal / Por una Navidad muy animal / For a Christmas Animal


Tots els animals celebren, com bons amics, 
aquestes festes de Nadal, com il·lustra Elichkata.