Pàgines

dissabte, 1 de juny del 2024

Caputxeta il·lustrada per Trina Schart / Caperucita ilustrada por Trina Schrat / Little Red Riding Hood illustrated by Trina Schrat (58)

 

 

Són precioses les il·lustracions que Trina Schrat Hyman fa del conte de la Caputxeta Roja. Amb una tècnica excel·lent, plena de detalls que enriqueixen la narració visual i una tendresa fantàstica. Tot un clàssic il·lustrat per aquesta gran artista.

Encetem juny de la mà de la Caputxeta.











divendres, 31 de maig del 2024

Animals dissenyats per Adam Goldberg / Animales diseñados por Adam Goldberg / Animals designed by Adam Goldberg

 

 

Adam Goldberg té, entre la seua obra, una sèrie on es presenta la seua visió minimalista dels animals. Combina formes i dibuixos en negre i roig per formar versions estilitzades d'animals inspirades en artistes com Miro, Calder i Kandinsky.



















dijous, 30 de maig del 2024

Cases: interiorisme en les il·lustracions d'Alexis Bruchon

 

 

Alexis Buchon té, entre altres, una sèrie d'il·lustracions en les que ens mostra l'interior de https://bibliocolors.blogspot.com/search/label/casescases de luxe en diferents llocs del món, tot amb un gran detallisme arquitectònic.



















dimecres, 29 de maig del 2024

Ocells i flors, ocells florits / Pájaros y flores, pájaros floridos / Birds and flowers, flowery birds

 

 

Ocells i flors formen una parella prou usual, però no és així si parlem d'ocells florits. Maryam Lamei Harvani transforma els ocells en flors creant un animalari fantàstic, xulíssim i molt original. Què us sembla?