Pàgines

dissabte, 8 de maig del 2021

Què tindran les princeses? / Qué tendrán las princesas? / What will the princesses have?


 
 Ja sabeu que princeses hi ha de tot tipus: marines, terrestres i aèries, amb corona i sense ella, altes i   baixetes, guerreres i pacifistes, magnànimes i dèspotes, belles i lletges, sabudes i tontes, amables i impertinents,... 
 
No sabem el caràcter que tindran aquestes princeses que il·lustra Tanya Bond, però totes elles ens mostren un retrat suggerent, fantàstic per anar creant històries. Què tindran les princeses?
 











divendres, 7 de maig del 2021

Il·lustracions de Kimi Kuruhara: estampes infantils i angelicals

 

Kimi Kuruhara il·lustra especialment xiquetes i àngels, junt a éssers mitològics, amb una barreja molt interessant i curiosa, fent versemblança a determinades estampes religioses infantils del segle XX. Molt boniques.

























dijous, 6 de maig del 2021

Dones, llibres i lectura / Mujeres, libros y lectura / Women, books and reading

 

 

Dones lectores, àvides de tastar noves narracions, de gaudir de la poesia, de somiar amb la literatura, d'accedir a la informació,d'aprofundir en el saber,... Dones que aprofiten qualsevol moment i lloc per a disfrutar dels llibres. Dones que il·lustra Irene Blasco.









dimecres, 5 de maig del 2021

Lligam amb els records / Vínculo con los recuerdos / We bond with memories

 

Hi ha un llarg fil que ens lliga als records, tricotant-los.

(il·lustració de Thomas Bossard)

Il·lustracions d'Amandine Dugon

 

Anem a animar aquest dimecres amb els rostres de moltes xiquetes que il·lustra Amandine Dugon. Contemplar-los és una garantia de somriure.