dissabte, 21 de gener del 2023

Elegància i majestuositat animal / Elegancia y majestuosidad animal / Elegance and animal majesty

 

 

Hem anat veient al blog nombroses versions d'animals humanitzats, caracteritzats d'una o d'altra manera, i ataviats amb vestits i complements que rememoren un passat històric, com aquests que hui us volem presentar, de l'artista finès Fantasiarium (desconeixem el seu nom real). Són unes imatges precioses, amés de que ens fan sortir un somriure amb tot el seu emperifollament i l'actitud majestuosa i elegant dels personatges.




















divendres, 20 de gener del 2023

dijous, 19 de gener del 2023

Peter Walkers: il·lustracions sobre la lectura i els lectors


 Peter Walters té tota una sèrie d'il·lustracions en les que ens mostra diferents aspectes lectors: lectura a la biblioteca, xiquets llegint, famílies lectores, biblioteques, bibliòfils, etc. Són molt boniques i simbòliques i cadascuna d'elles és un cartell divulgatiu de la lectura. M'encanten.

 











dimecres, 18 de gener del 2023

Conillet curios / Conejito curioso / Curious bunny


 El conillet, amb molta curiositat, obri la porta silenciosament i...

què troba?

(il·lustració d'Anne Hunter)

Reflectint el paisatge / Reflejando el paisaje / Reflecting the landscape

 

 

Grans ulleres, com si fossin prismàtics, porten aquests personatges, però quasi és més important els paisatges que reflecteixen que la pròpia composició. Una forma molt original d'ubicar-se en l'espai i el temps. Aquestes il·lustracions són de KoalaCat Art i ens semblen molt xules.















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...