dimecres, 2 de desembre de 2009

Primeras preguntas, capseta amb llibres per als més menudetsTambé per als bebés i per als més menudets hi ha preciosos llibres il·lustrats. En aquest cas són quatre llibrets, de xicotet format, que es presenten en format regal, dins d'una capsa il·lustrada, que fan que siguen ideals per a regalar als xiquets, o als pares. Parlem del llibre Primeras preguntas, de la gran il·lustradora Alison Jay (ens encanten les seues il·lustracions), editat per Edelvives.

Els quatre llibres són molt adiens per a fomentar la inquietut i curiositat dels menuts pel seu entorn, ampliar el seu vocabulari i fomentar la prelectura; a més d'anar iniciant la formació estètica dels xiquets. Són les primeres preguntes i la contestació per part dels adults les que obrin camí a un grapat de qüestions que al llarg de la seua infància anirà ressolent.

Alison Jay, il·lustradora resident en Londres, té diferents llibres il·lustrats i àlbums adreçats als xiquets, tots ells fantàstics. Fa temps que anem seguint la seua obra gràfica i sempre ens sorprén amb la seua imaginacìó i técnica. Llibres com Imagina i La carrera (editorial Lumen), Si los besos fueran colores i El traje nuevo del emperador (editorial Alfaguara Infantil y Juvenil) donen constància del que diem. Ens agradaria, també, que es publicaren en la nostra llengua molt més llibres d'Alison Jay que estan sols en anglès.
Un preciós regal per als menudets i/o els pares. Molt recomanable.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...