divendres, 13 de maig del 2011

La tipografia il·lustrada de Juan Osborne / La tipografia ilustrada de Juan Osborne / Illustrated typography John Osborne


Són impressionants les il·lustracions que Juan Osborne realitza utilitzant el color i la tipografia. Us fiquem un tastet, que podeu veure millor si punxem sobre la imatge i la fem gran. En quasi totes les seues il·lustracions utilitza la tipografia, però fixeu-se bé perquè hi ha altres que estan realizades amb un grapat de fotografies o amb formes del propi personatge (us invitem a descubrir-ho). Versions de quadres, persones vinculades al món del cinema, la literatura, la ciència, la política, el futbol, personatges dels contes. 

Molt original!


dimarts, 10 de maig del 2011

Dolços somnis! / ¡Dulces sueños! / Sweet dreams!


Bon descans, dolços somnis
(il·lustració de Marcos Ortolan)

Go! Animate: fer còmics digitalment / Hacer cómics digitalmente: actividad ilustrativa para Educación Primaria y Secundaria


Fer còmics és lúdic, creatiu, interessant, pedagògic... i ara, a més, podem fer-los digitalment. Ja varem xerrar de , un programari on-line que ens permet crear còmic. Hui us volem recomanar Go! Animate. En aquest cas el programari no sols ens permet crear el còmic, també podem gravar un xicotet vídeo amb ell, incloent música.

Les eines són molt senzilles d'utilitzar. Podem incloure els escenaris, personatges, text i tot, a més, acompanyat de música. Una de les coses més interessants és que podem donar moviment als personatges i expressions. Com que es tan senzill podem utilitzar-ho a l'aula des de 1r. d'Educació Primària. Proveu-ho i comprovareu lo divertit i fàcil que és! Després podem guardar-ho a l'ordinador o penjar-ho a internet. Se'ns oblidava dir-vos que per guardar-ho o enviar-ho cal estar enregistrats (es gratuït).

Mireu que hem fet nosaltres: Amics a l'espai
I ara mireu els resultats:

DomoNation.com: Amics a l'espai by Salvia


Like it? Create your own at DomoNation.com. It's free and fun!

dilluns, 9 de maig del 2011

Quants animals hi ha? Il·lustració de Yehrin Tong


Ratlles, moltes ratlles d'animals... però les ratlles, a la vegada, conformen als propis animals. Serieu capaços de comptar quants tigres i quantes zebres hi ha en aquestes il·lustracions? Sembla fàcil, però no ho és. Punxeu damunt de la imatge per fer-la més gran.

 Les il·lustracions són de Yehrin Tong, artista anglès.

Realitat i somnis: il·lustracions de Catherine Chauloux / Realidad y sueños: ilustraciones de Catherine Chaloux


Són molt belles, originals i fantàstiques les il·lustracions de Catherine Chauloux. En totes les imatges hi ha tocs de surrealisme simbòlic que emmarca als seus personatges dins d'un món oníric que a la vegada ens sembla proper. La mescla d'elements renaixentistes i actuals (part de vehicles de motor) ens dona un fort contraste amb tocs d'humor.

Molt interessant.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...