dissabte, 14 de desembre del 2013

Anem de festa / Vamos de fiesta / Let party


Aquests dies es celebren moltes festes de Nadal.
Cal anar en compte amb l'alcohol i passar-ho bé.
(il·lustració de Zara Picken)

Les il·lustracions d'Eszter Schall


Són excel·lentsles les il·lustracions d'Eszter Schall: animals, monstres, persones i totes plenes de tendresa, amb uns tocs de picardia a l'espectador. Ens encanten.

divendres, 13 de desembre del 2013

Teatre de Nadal: funció escolar / Teatro de Navidad: función escolar / Christmas Theatre: school function

Il·lustració de Julia Woolf

Il·lustració de Jacky Gleich

En estos dies és representa, en molts col·legis, una funció teatral de Nadal: arbres, neu, nanets, Maria i Josep, molts àngels, el Jesuset -que sól ser un ninotet- pastors i rentadores, el tres mags d'Orient -i també el Pare Noel-,... un grapat de xiquets i xiquetes actuant davant d'uns pares orgullosos dels seus fills i aplaudint a rabiar. Càmeres filmant, mestres preocupats per a que tot surta bé, la directora d'escena ben atenta... És temps de Nadal, la funció està en marxa.

dijous, 12 de desembre del 2013

El regalo, d'Ofra Amit: un àlbum il·lustrat d'amor i de Nadal / El regalo, libro de Ofra Amit: un álbum ilustrado de amor y de la Navidad


Al blog hem anat ficant algunes il·lustracions d'Ofra Amit -precioses- i hui us volem recomanar un llibre seu, El regalo, escrit per O. Henry i editat per SM.

És una història tan bonica que et deixa sense alè.  Una parella jove, Jim i Della, amb molts pocs recursos econòmics, pensen en el regal de Nadal. No tenen diners, però els sobra entrega, sacrifici i amor... el verdader esperit de Nadal. 

El llibre ens fa aturar-se i reflexionar davant de tot aquest supermegaconsumisme i donar-li valor real a allò que no té preu, que està per damunt del que podem comprar. Una història d'amor genial. Un àlbum il·lustrat per a totes les edats. Una joieta il·lustrada.

Ací el llibre es titula El regalo, però realment caldria que li hagueren ficat el títol original, El regalo de los Magos, doncs va més en concomitància amb el contingut i aquest és el títol del conte de l'escriptor nord-americà O. Henry (pseudònim de William Sydney Porter, 1862-1910). 

Un conte de Nadal per retrobar l'autèntic sentit d'aquestes festes. Molt, molt recomanable tant pels valors que transmet com per la riquesa i originalitat de les il·lustracions.

Els xiquets al voltant de l'arbre de Nadal / Los niños alrededor del árbol de Navidad / Children around the Christmas tree


 Il·lustració de Debora Guidi

Segur que ja heu plantant l'arbre de Nadal i que les boles pengen de les seues branques. Molta alegria i il·lusió per als xiquets. Mireu aquestes il·lustracions i comproveu com gaudeixen.

Il·lustració d'Olga Demidova

Il·lustració de Patricia González

Il·lustració de Natali Sejuro Aliaga

Il·lustració de Sandy Glu

Il·lustració de Lucie Georger

Il·lustració de Jaime Zollars

Il·lustració de Niamh Sharkey

Il·lustració de Magaly Ohika

Il·lustració de Diana Toledano

Il·lustració de Teresa Martínez

Il·lustració de Stephanie Fizer Coleman

Il·lustració de Nancy Ekholm Burkert

Il·lustració de Jill Dubin

Il·lustració de Dubravka Kolanovic

Il·lustració d'Alex Steele-Morgan

Il·lustració d'Anke Weckmann

dimecres, 11 de desembre del 2013

Autocomunicació / Autocomunicación / Self-communication


Autocomunicació, connexió amb el nostre interior,
mental o espiritual.
(il·lustració de Daniel Roldán)

Les il·lustracions d'Alexey Terenin


Entre grisos i boira, con sorgint del propi bastidor, apareixen els personatges de les il·lustracions d'Alexey Terenin. Estanyes, suggerents, amb elements naturals que complementen una escena tel·lúrica. Belles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...