dimecres, 15 de juliol del 2009

Monstres divertits / Monstruos divertidos / Monster fun: Bill Mayer


Sense cap dubte, els monstres són uns dels personatges literaris i il·lustratius preferits pels xiquets i xiquetes. Monstres horripilants que fagin molta por... però de la por a la rissa hi ha un pas. Així que, de vegades, els monstres són autènticament divertits.

Que no s'ho creeu!?, dons mireu les magnífiques i originals il·lustracions de monstres que ha creat Bill Mayer. Són horriblement fantàstiques! Ben diferents unes d'altres... amb quin monstre s'identifiqueu vosaltres?. Ací us en fiquem uns quants per a que gaudiu la mirada mentre feu la tria. Ja ens conteu! -deixeu la vostra tria a l'apartat de comentaris-.

Compartiu les il·lustracions amb els xiquets, estic segura que els encantaran!


dilluns, 13 de juliol del 2009

Mónica Calvo, il·lustracions

Des de fa temps seguim les il·lustracions d'una artista que en agrada molt: Mónica Calvo. Us invitem a visitar la seua web o el seu blog i comprovar com són de bones i xules les seues il·lustracions. Malgrat les diferents tècniques que utilitza, tota la seua obra té un segell personal molt fort. Una il·lustradora d'ací en una projecció internacional.

A més té una col·lecció de joguines fantàstica.


diumenge, 12 de juliol del 2009

La Historia del Rainbow Warrior : llibre d'ecologia il·lustrada

La il·lustradora Rocío Martínez té un fantàstic llibre il·lustrat, La historia del Rainbow Warrior , editat per Kalandraka. El llibre és tot un cant a l'ecologia partint de la història del Rainbow i està avalat per la organització Greenpeace Espanya, de qui ha partit la idea original.

La història conta com una bal·lena li conta a la seua bal·leneta la història del Rainbow Warrior I, elprimer vaixell que va tenir Green Peace, mentre viatgen a robar les seues deixalles al fons del mar. La bal·lena menudeta no vol emprendre un viatge tan llarg i la gran l'espenta suaument mentre li canta la història: en aquells temps en que l'home va començar a construir vaixells amb un cor mecànic van crear el primer vaixell que ens protegeix, amb els colors de l'arc de Sant Martí...

Les il·lustracions són molt originals i moltes vegades, semblant a les pintures sobre pell dels indis, es narra la història dins de la forma-concepte principal. Per exemple, dins de la silueta de la foca podem veure, narrant la història il·lustrada, toda la caça d'aquests animals. Un llenguatge visual senzill, impactant, viu i de fàcil lectura per als xiquets. El treball de Rocío Martínez és espectacular, ple de xicotets detalls que cal descobrir, poc a poc, en diferents lectures.

Aprofitem per a recomanar-vos que li doneu una ullada a la web de Rocío Martínez i al seu blog. Descobrireu una gran il·lustradora, amb un treball molt variat, original i pròpi.

Un llibre informatiu i literari fantàstic, per al menudets i majors. Descobrirem la important acció ecològica del Rainbow Warrior I i ens ajudarà a tenir una compromesa i activa conciència medi ambiental.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...