dissabte, 2 d’abril del 2011

Xiquets llegint: il·lustracions / Niños leyendo: ilustraciones / Children reading: illustrations -2

2 d'abril de 2011, Festa del llibre infantil (il·lustració de Poly Bernartene)

Hui celebrem el Dia Internacional del Llibre Infantil, així que us proposem donar una passejada entre les il·lustracions de xiquets i xiquetes llegint. Diferents postures, actituds, llocs... i sempre llegint!

Llegint el Quixot, en companyia del cavaller; il·lustració d'Alexandre Rampazo

De què fa olor aquest llibre?; il·lustració d'Alex Pelayo

Llegim el que escrivim; il·lustració de Lindsey Olivares

La màgia de la lectura; il·lustració de Robert Babboni

Viatjant per entre les pàgines del llibre; il·lustració de Teresa Ramos

Un llibre... tot un món de fantasia; il·lustració de Xulia Barros

Llegir... en qualsevol lloc; il·lustració de Yoko Tanji

Disposat a llençar-se per la lectura; il·lustració d'Edwina White

Disposat a emprendre una aventura espacial; il·lustració d'Adam Stower


Em contes un conte o estas enfadat?; il·lustració de Katja Wehner

Llegint es suporta fins i tot el fred; il·lustració de Moge

La lectura millor compartir-la que imposar-la; il·lustració d'Anna Burighel

Llegim en la biblioteca, un espai per compartir la lectura; il·lustració de Jun

Dia del Llibre Infantil i Juvenil: llibres, llibres, llibres infantils il·lustrats... / Día del Libro Infantil y Juvenil: libros, libros, libros infantiles ilustrados...

 Lectors, tots celebrant el Dia del Llibre Infantil (il·lustració de Klaas Verplancke)

La primavera no sols va renàixer la natura, també surten fullen i flors en les editorials. Volem celebrar el Dia del Llibre Infantil compartint amb vosaltres molts llibres il·lustrats i àlbums nous, per a totes les edats. Excel·lent celebrar un dia com el de hui... comprant llibres i llegint! Us fiquem un tastet de les novetats bibliogràfiques infantil de diferents editorial que destaquen per la seua difusió il·lustrativa entre xiquets i joves. Hi ha molts més... visiteu les llibreries i ho comprovareu!

Un libro, d'Hervé Tullet, editat per Kókinos. Un ball màgic de cercles on el xicotet lector va marcant la pauta. Molt divertit!

¿A dónde van los niños?, d'Elzbieta, editat per Kalandraka. Una tendra reflexió sobre la infància.

¿Tres han de ser?, de Darabuc i il·lustrat per Fátima Alonso, editat per OQO. Reinterpretació d'un conte de tradició oral -Los tres maridos- on les relacions sentimental juguen un papers central.

El zorro que perdió la memoria, de Martin Baltscheit, editat per Lóguez. La rabosa es fa major i, poc a poc va perdent la memòria... un tema candent en la nostra societat.


Biblioburro, de Jeanette Winter, editat per Juventud. Una història real que protagonitza Luis, un mestre que decideix omplir les albardes d'un burrets i portar els llibres a tots el llogarets de Colòmbia.

¿De qué està feta la lluna?, de Miguel Rojo i il·lustracions de Borja Sauras, editat per Pintar pintar. Berto es passava les nits mirant la lluna i sempre es preguntava: de què estarà feta? 


Imágenes, de Roger Burrows, editat per Thule. Més de cent dissenys per acolorit, divertits i novedosos. Jugar i pintar, estimular la imaginació i els sentits.

A la botiga no hi ha qui s'entenga, de Fran Nuño y Sergio Membrillas, editat per Tàndem. Un xicotet homenatge a les botiguers i botiguers. Divertit aldarull que ocorreix un dia quan tothom s'equivoca de botiga.

La revancha del gallo, de Béatrice Rodríguez, editat per Libros del Zorro Rojo. Continuació del divertidíssim i tendre llibre El ladrón de gallinas. La tornada a casa dels amics serà tota una aventura.

El vuelo en V de volar, de Kaatje Vermeire, editat per Bárbara Fiore. Otto és un ocells que no té assossec, d'ací cap allà, de terra al cel. Trobarà el seu descans?

El camino del cole, d'Eduardo Mendoza i il·lustracions de Daniel Montero Galán, editat per Alfaguara infantil. De casa al col·le... tota una aventura.

Un amor tan grande, de Raquel Díaz Reguera, editat per Imaginarium. Què és pot comparar amb l'amor d'una mamà? Res, sempre surt per damunt de tot l'amor d'una mare.

¡Ya viene la novia!, de Beatrice Masini i il·lustracions d'Anna Laura Cantone, editat per Laberinto. Filomena és la costurera que fa els millors vestit de núvia de la ciutat; cóm serà el seu propi vestit?

Música bajo el agua, de Consuelo Digón i il·lustracions de Cintia Martín, editat per MacMillan. Als fons del mar s'escolta una meravellosa música de violí que ningú mai havia sentit, és el violí del rey Tralarí.

Una cosa negra, d'Emilio Urberuaga, editat per Narval. Bruno és una cosa negra que s'avorreix com una ostra gris. Caldrà ficar-li color a la seua vida.

divendres, 1 d’abril del 2011

Cotxe ecològic: alegria de viatjar / Coche ecológico: alegría de viajar / Eco-car: travel joy


Amb tant de malbaratament de combustible i contaminació de medi ambient, proposem utilitzar aquest vehicle ecològic. Per allà on passa va deixant rastre de música, flors, alegria, perfum,... (il·lustració de Lucia Masciullo).

Rostres i mirades... en blac i negre: il·lustracions de Dou


Inquietants les il·lustracions de l'artista rus Dou-Oleg Duryagin. Rostres i mirades diferents on el blanc i negre impera, junt a les tonalitats de roig. La inclinació dels ulls i la seua claredat, el joc de llums i ombres... semblen personatges irreals, un tant fantasmagòrics. Tenen un "no sé què" que t'atrapa.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...