dijous, 19 de desembre del 2013

Nadal: il·lustracions de Minna Immonen / Navidad: ilustraciones de Minna Immonen / Christmas: Minna Immonen Illustrations


Tendres, nadalenques, amoroses, simpàtiques i plenes de neu -cal dir que la il·lustradora és finesa i allí hi ha molta neu- són les il·lustracions de Minna L. Immonen. Ens encanten!
Regalem llibres en Nadal / Regalemos libros en Navidad / Give away books for Christmas

No s'oblidem d'incloure llibres en la carta al Pare Noel o al Reis Mags -il. Jan Pashley-

Suposem que esteu preparant la carta als Reis Mags o al Pare Noel: no s'oblideu d'incloure llibres. Llibres per a xiquets, per a joves, per adults. A Nadal, un llibre el millor regal.

Al blog hem anat pujant alguns llibres i àlbums il·lustrats preciosos, però a més podeu veure l'edició de les Guies de Lectura de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal, 2013 / Guías de Lectura de Libros Infantiles y Juveniles para regalar en Navidad, 2013 -des de 2 fins a 12 anys- que ha editat la biblioteca de Cocentaina per tal d'orientar-vos un poc davant de tanta publicació.

Són tan bonic, interessants, originals, lúdics, reflexius, informatius... que el llibre ha d'estar, precís, entre els nostres regals. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...