dissabte, 17 d’octubre del 2015

Il·lustracions de Jon Foster: atrapats per la fantasia i la imaginació


Cóm ens agraden les il·lustracions de Jon Foster! Totes tenen molta força. Es mou en els móns de la fantasia i la ciència-ficció, entre el còmic i els videojocs. Pintor, escultor, disenyador... un artistasso. Cada imatge t'atrapa la mirada i t'endinsa en un lenguatge imaginatiu-iconogràfic espectacular.

divendres, 16 d’octubre del 2015

En els núvols / En las nubes / In the clouds


No és el mateix... estar en els núvols que...
ser la Senyora dels Núvols.
(il·lustració de Felicia Olin)

Hiperrealisme en les il·lustracions d'Emanuele Dascanio


Segueix sorprenent-nos l'hiperrealisme d'alguns il·lustradors, més encara quan parlem del blanc i negre. Per exemple, mireu aquestes imatges d'Emanuele Dascanio (si punxeu damunt de les il·lustracions les podeu veure més gran), fixeu-se bé en tots els detalls... és difícil adonar-se'n que són dibuixos, semblen fotografies.

Belles, interessants, profundes i amb una tècnica meravellosa.


dijous, 15 d’octubre del 2015

Personatges a bon ritme: il·lustracions de Natalia Letona / Personajes a buen ritmo / Characters dancing: Natalia Letona illustrations


Dijous, un dia enmig de la setmana perfecte per a ficar-li un bon ritme, per a menejar el cos i ballar. Natalia Letona té tota una sèrie d'il·lustracions en la que diferents personatges de còmics, contes populars i dibuixos animats apareixen ballant, al seu ritme.

S'animeu vosaltres a ballar? Un dijous ballador amb un somriure especial que ens anima a mirar l'art. Per cert, quin ritme penseu que està ballant cadascun d'ells? Samba per a les Caputxetes? Jazz per a Catwoman? Pop per a la bruixa? Rock per a la Sireneta?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...