dissabte, 19 de març del 2016

Llibres infantils protagonitzats per pares / Libros infantiles protagonizados por padres

Wolf Erlbruch. El milagro del oso. Editorial Lóguez

Hui celebrem ací el Dia del Pare / Día del Padre, una festa especialment boniqueta els 365 dies de l'any, però que va acabant convertint-se en una de tantes festes comercials. Als papàs cal regalar-los tots els dies un bon parell de besadetes, moltes abraçades i mims, una targeta feta per nosaltres i... llibres. Hi ha un bon grapat de llibres infantils en que la figura del pare és la protagonista i segur que els encantaran als papàs i als seus/es fills/filles.

Us proposem, doncs, compartir lectures de pares i fills/es, entre papàs i fills/es. A Pinterest tenim un taulell -que poc a poc va creixent- de llibres infantils amb els papàs com a protagonista, Papás en la literatura infantil / Pares en la literatura infantil: llibres originals, ben il·lustrats, amb diferents visions de la paternitat, textos interessant... Doneu-li una ullada i... regalem-los llibres i el papàs compartiran la seua lectura.

Feliç dia a tots els papàs del món, s'ho mereixen hui i cada dia.


Il·lustracions de Francis Masse: transformant les ciutats


La ciutat i els seus edificis cobren vida, es transformen i s'humanitzen. Monuments amb sabates de taló, clavegueres plenes de música, lloses escrites a terra, etc. Açò ho aconsegueix Francis Masse que amb els seus llapis crea tot un univers gràfic urbà molt interessant.


dijous, 17 de març del 2016

La Caputxeta sola al bosc / Caperucita sola en el bosque / Riding Hood alone in the forest (33)

Il·lustració d'Anthony Brown

Per aquest dijous quasi primaveral hem triat una nova selecció de Caputxetes, dins de la col·lecció que estem fent. Aquesta vegada la Caputxeta Roja va sola pel bosc -suposem que abans o després d'haverse trobat al llop ferotge-. Són molt curioses i originals i podem trobar des de Caputxetes atemorides fins altres totalment alegres i cantarines.

Per molt que les veiem... sempre ens sorprenen els il·lustradors i les seues versions sobreaquest meravellós personatge. 

http://bibliocolors.blogspot.com.es/search/label/Caputxeta%20Roja

Il·lustració de Santiago Solis Montes

Il·lustració d'Arian Armstrong

Il·lustració d'Andrea Rivola

Il·lustració de Daiyou-Uonome

Il·lustració de Daniel Karlsson

Il·lustració d'Herminia Esparza

Il·lustració de Jennie Adams

Il·lustració de Karen Ho XiaoZhuang

Il·lustració de Liuyi and Shandan

Il·lustració de Yeji Yun

Il·lustració d'Yana Dhyana

Il·lustració de Mina Braun

Il·lustració d'Ayşe İnan Alican

Il·lustració de Vanja Todoric

Il·lustració de Milica Golubovic

Il·lustració de Glopika

Il·lustració de Gustavo Aimar

Il·lustració de John Shelley

Il·lustració de Flavia Zorrilla Drago

Bones falles a totes i tots els valencians

Estem en plena setmana fallera i desitgem que tothom hi gaudeisca molt.
(il·lustració de Marta Angel)

dimecres, 16 de març del 2016

Un quadre, dins d'un quadre, dins d'una altre quadre / Un cuadro, dentro de un cuadro, dentro de otro cuadro / A picture, within a picture, within another picture
Curioses il·lustracions: una quadre, dins d'un quadre, dins d'un altre quadre. Podem anar descobrint als espectadores dels diferents quadres, donar-li un cop d'ull, escorcollant l'original. Estes il·lustracions tan interessants són de Cécile Veilhan que s'autoversiona en les seues pròpies obres.

Il·lustracions de David Palumbo: joves actuals


David Palumbo té  una sèrie d'il·lustracions de joves, homes i dones, quesemblen estar en estat de preocupació, de esperança, de pas. Imatges que ens fan reflexionar, aturar-se en el context, mirar i remirar. Imatge que no ens deixen indiferents, que ens atrapen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...