dissabte, 12 de setembre del 2015

Il·lustracions de Briony May Smith


Briony May Smith és un il·lustrador anglès que té unes il·lustracions infantils que ens semblen precioses, plenes de detalls, amb una gran expressivitat, atraients. Fa temps que la seguim i cada vegada ens agrada més.divendres, 11 de setembre del 2015

Naturalesa femenina: il·lustracions de T. Dylan Moore


Mare Terra, mare naturalesa, mare, dona. Les il·lustracions de T. Dylan Moore ens transmeten una forta sensació de vida, de creació, del poder que té  la imaginació feta dona.
dijous, 10 de setembre del 2015

Altres il·lustracions de Philip Giordano


Fa un any vàrem pujar al blog algunes de les il·lustracions de l'artista italià Philip Giordano. Hui volem compartir amb vosaltres altres creacions seues que ens semblen precioses.dimecres, 9 de setembre del 2015

Molta roba bruta! / Mucha ropa sucia! / Much dirty laundry!


Açò és el que passa quan ens deixem la roba bruta amuntegada...
ara cal esperar a que es seque.
(il·lustració d'Emilia Dziubak)

Animals o vehicles? VehiclAnimals: il·lustracions d'Alexey Ezhov


Alexey Ezhov-Алексей Ежов té una sèrie d'il·lustracions on el vehicles-animals són els protagonistes. Però no són uns vehicles normals,  són extraordinàriament originals i inversemblants, curiosos, estranys i, tal vegada sols útils al món de la fantasia (incloent la gran ma sobre la que podem viatjar). Què xulos!

dimarts, 8 de setembre del 2015

Censura en l'art / Censura en el arte / Censorship in art


Il·lustracions de Tetsuhiro Wakabayashi


Tetsuhiro Wakabayashi és un dels últims il·lustradors que hem descobert i ens ha agradat molt la seua obra, sobretot per la seua tècnica i els colors que utilitza. Personatges que barregen la realitat i la fantasia en un acoblament oníric molt interessant i sensible.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...