divendres, 16 de març del 2012

Pensa l'univers... / Piensa el universo... / Thinks the universe...


Què pensa l'univers quan surt la llum?


...I quan s'apaga?
(il·lustracions de Jere Smith)

Els retrats de Guim Tió Zaraluki / Los retratos de Guim Tió / Portraits of Guim Tió


Els retrats de Guim Tió són molt peculiars. Els colors invadixen el rostre, seccionant-lo, com en un trencaclosques carnal. Cares grotesques, simpàtiques, desafiants; ulls que s'acluquen o estan buits, que miren però sense veure i que es realcen més encara al no tenir celles; nassos de color i llavis que semblen retallats d'una fotografia. Retrats de pla mig, sense fons decorat: la persona centre de la seua creativitat.

Ens agrada molt aquest artista català amb la seua personal estètica.dijous, 15 de març del 2012

Color i fantasia: il·lustracions de Cynthia


Hui volem ficar molt de color al dia, junt a un grapat d'imaginació. Éssers extraordinaris, galàxies desconegudes, joves que viuen en llocs psicodèlics, boscos de colors... tot en les il·lustracions de Cynthia. Un bell i fantàstic imaginari personal d'aquesta artista canadenca (que té  certa versemblança al manga japonès).
dimecres, 14 de març del 2012

Amb ulleres i a la moda / Con gafas y a la moda / With the Goggles and fashion


Les ulleres com eix central de les il·lustracions de Christophe Heymann. Xiques i dones desenfadades, plenes de color, muntades com un trencaclosques i, totes elles, amb el desafiant negre del cristall de les seues ulleres. Mirades que es tapen (o guaiten dissimuladament), moda diürna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...