dissabte, 12 de setembre del 2009

Les il·lustracions de la japonesa Yoko FurushoYoko Furosho és il·lustradora japonesa, formada en Nova York, que malgrat a la seua joventut ja ha guanyat diversos guardons i publicat en diferents revistes i periòdics i exposat en diferents països. Inspirada la seua obra en els estampats tèxtils, il·lustra sobretot amb acrílics i tinta. Formes suaus, colors pastels i molta imaginació.

Us invitem a gaudir de les seues excel·lents il·lustracions:
divendres, 11 de setembre del 2009

Il·lustracions d'Aaron Jasinski: musica, robots, orientalisme i molta personalitat


Les il·lustracions d'Aaron Jasinski és sense cap dubte un gran artista nord-americà molt polifacètic: pintor, il·lustrador, músic, gran amant de les novel·les d'Isaac Asimov i de la tecnologia. Tot açò queda reflectat en les seues il·lustracions, tot embolicat amb un aire retrofuturista i una gran sensibilitat, amb tocs d'humor.
Doneu-li una ullada!
dijous, 10 de setembre del 2009

Banda deseñada: web d'il·lustradors gallegs


La caputxeta i el llop, de Kiko da Silva


Banda deseñada és una web que reuneix a un grapat d'il·lustradors gallegs de còmics. Un lloc molt interessant, que a més en servirà per a conèixer que està fent-se hui en dia per terres gallegues.
Podem trobar diferents apartats:

-InformaciónNoticias
Reportaxes
Opinión
Sala de Lectura
-Catálogo
Autores
Publicacións
Entidades
Extras
Fondos de escritorio
-Servizos
 Historia
Suscríbete

Un lloc molt interessant, d'aquests que cal afegir als nostres favorits. Els felicitem pel projecte.

dimecres, 9 de setembre del 2009

Les il·lustracions de David Ballespí
David Ballespí és un jove il·lustrador català que a més d'exposicions té diferents obres publicades en revistes i premsa. Ens agrada la seua originalitat, el traç dels sibuixos i com utilitza els colors. Ara encara està als seus començaments, però us assegurem que té un futur molt prometedor. Doneu-li una ullada a les seues il·lustracions i ho comprovareu. És excel·lent!dimarts, 8 de setembre del 2009

Menudo Arte:revista digital de arte para niños / revista digital d'art per als menuts


No hi ha molt en el mercat editorial de revistes adreçades al públic infantil, i encara menys si parlem d'arte i xiquets. Us volem recomanar Menudo Arte, una revista infantil, suplement de la revista Arte y Mercado, que ens sembla molt interessant.

Podem estar informats sobre llibres, tallers, exposicions, concursos, jocs, visites als museus i moltes més coses tot enfocat al món de l'art i el públic infantil. És un descobriment d'aquest que ens alegra poder compartir amb tots els lectors del blog. Així, cal afegir-la als nostres favorits i donar-li una ullada de volta en quan.

dilluns, 7 de setembre del 2009

Capsetes il·lustrades per començar amb il·lusió el curs escolar: activitat d'il·lustració a classe


Hui us proposem una activitat especial per a començar el curs. Es tracta de crear capsetes personals, especials, fetes senzillament amb paper o cartolina. Podem començar la classe creant aquestes capsetes i al seu interior, al llarg del curs, anar ficant aquests xicotets records que ens han emocionat (la pedreta del riu de l'excursió que varem fer, la foto de la classe, la besadeta d'una amiga o amic, el llistat de llibres que més ens han agradat, el llapiç que sempre ens fa resoldre el problemes de matemàtiques...). Una capseta que cadascú atresorara al llarg de tot el curs, a classe, i que després s'emportarem a casa en vacances.

Sembla difícil fer una capseta especial, però us proposem que li doneu una ullada al lloc d'Arte Azul, que té un raconet especial on trobem un grapat de models diferents de capsetes, amb la seua plantilla corresponent. Cadascú pot triar la capseta que més li agrade, pintar-la o decorar-la al seu gust i després... anar omplint-la al llarg de tot el curs escolar. Comprovareu que en aquesta web hi ha moltes més idees i activitats manuals per a realitzar, que també són interessants, però la idea de fer la nostra capseta escolar i anar omplint-la poc a poc, amb sentiments, ens sembla magnífica.

Podem utilitzar tan sols una cartolina d'un color i decorar-la amb les nostres il·lustracions, així quedarà encara més personalitzada. Un poc de color i il·lusió per començar un nou curs escolar.


diumenge, 6 de setembre del 2009

Programari per a crear joguines en educació infantil / Programa para crear juguetes en educación infantil


Aquest programari que us presentem hui va adreçat als més menudets per tal de començar a soltar-se en el món de la creació artística digital. A més, és molt interessant per a conèixer les formes i els colors.
Jugueu amb els xiquets i xiquetes i divertiu-se!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...