dissabte, 7 de juliol del 2012

Pensant / Pensando / Thinking


Quina entremaliadura estarà pensant fer?
(il·lustració d'Ella Okstad)

A la piscina! / In the pool!


1, 2, 3... a l'aigua! Les il·lustracions de Carol Carter transmeten frescor i molta vivacitat. Banyistes que es deixen veure entre les ones de l'aigua amb tot els seu colorit, o la pròpia aigua que juga amb el seu moviment amb la banyista.

Refrescants i molt boniques.
dijous, 5 de juliol del 2012

Mans amb art / Manos con arte / Hands with art


Les mans són útils per a tantes coses!!! Però mireu aquestes il·lustracions i veureu com, a més de servir per fer ombres xineses, elles també es converteixen en personatges. Les il·lustracions són de Dana Harel, una artista que crea, amb molta imaginació, espectaculars imatges amb les mans. Llapis, paper i... molt d'art creat amb les mans.
Què visquen les corves! / Qué vivan las curvas! / Long live the curves!


Les dones que il·lustra Sarah Jane Szikora són enormes de cos i menudes de cap i al seu voltant sempre hi ha un muntó de pastissos, llepolies, bombons,... Dones guapes, plenes de corbes, devanides d'elles mateix. Molt original. Molta bellesa en aquestes il·lustracions.

Estem fartes de tanta pressió mediàtica i publicitària d'"operació bikini" i "cossos esquelètics" que tan sols beneficien a les butxaques de la industria farmacèutica i a determinades rames de la medicina. Reivindiquem el cossos sans, ben alimentats, equilil·librats, amb corbes o sense. Molts joves estan patint per aquest assetjament que, a més, pot acabar en greus malalties psíquiques i físiques.

Visquen les corbes i les dones sense complexes!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...